Melkweg: Financieel Administratief Medewerker

De Melkweg in Amsterdam zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor 24 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2023In de Melkweg vieren we pop- en undergroundcultuur. Bij onze concerten, clubnachten, films en exposities staan jong talent en de sterren van vandaag centraal. We geven graag alle ruimte voor jouw talent en identiteit. Achter de schermen, op het podium of tussen het publiek: je stapt hier veilig uit je comfortzone.

Is puzzelen met cijfers en werken in Excel jouw happy place? Dan zoeken wij jou!

Financieel Administratief Medewerker

24 tot 38 uur per week

Over de rol
Als financieel administratief medewerker draag je dagelijks bij aan een financieel gezonde Melkweg en een kloppende financiële administratie. Onze afdeling Financiële Administratie bestaat uit een klein team en is verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de boekhouding, project-, (in-house) salaris- en artiestenadministratie. Dus ben je handig met cijfers en heb je oog voor detail? Solliciteer dan direct!

Op een dagelijkse basis heb je Excel, Exact en je mail naast elkaar openstaan. Hierin ben je bezig met het opstellen en inboeken van facturen, het beheren van de crediteuren– en debiteurenadministratie en het beoordelen van aangeleverde financiële documenten op correctheid en verwerkbaarheid qua wet- en regelgeving. Plannen en georganiseerd werken gaat je makkelijk af.

Omdat je ook veel vragen van collega’s en relaties over financiële of administratieve kwesties zult beantwoorden, zoeken we een proactieve collega met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat neem je mee?
Jij werkt accuraat, zorgvuldig en vlot en vindt het heerlijk om met cijfers te werken. Verder vragen wij:

  • Drie jaar relevante werkervaring en/of boekhoudkundige opleiding;
  • Je beschouwt Excel als een goede vriend;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt affiniteit met de cultuursector;
  • Ervaring met de software Exact Globe is een pre.

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Als financieel administratief medewerker krijg jij een salaris in salarisschaal 5 van de CAO VNPF (€2281,51 – €3132,02).

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als financieel administratief medewerker? Dan horen we graag voor 30 september van je! Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je per mail contact opnemen met Bart Brünemann via bart@melkweg.nl.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je de motivatie om binnen no time te leren? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.