Koninklijk Theater Carré: Service & Support Medewerker

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Service & Support Medewerker voor 30 of 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 10-10-2023Koninklijk Theater Carré is het meest iconische theater van Nederland. Het theater is bekend om haar veelal exclusieve programmering van nationale en internationale theaterproducties van het hoogste niveau. Met alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, biedt Carré een unieke theaterervaring voor iedereen. Al meer dan 135 jaar vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemde theater aan de Amstel om de magie van Carré te ervaren.

Voor onze afdeling Service & Support zijn we per direct op zoek naar een

Service & Support Medewerker

30 of 37,5 uur

Wat ga je doen?
Als Service & Support medewerker maak je deel uit van het Service & Support team. Deze afdeling beantwoordt alle vragen van onze interne en externe bezoekers die gesteld kunnen worden, of het nu aan de kassa of receptie, per telefoon, per mail of via social media is. Je werkplek kan zich bevinden aan de ‘voorkant’ van het theater, tijdens de openingstijden van de theater kassa bijvoorbeeld, maar ook aan de ‘achterkant’ van het theater bij onze artiesteningang. Op beide werkplekken maakt het persoonlijk verwelkomen van artiesten en bezoekers dan ook onderdeel uit van de werkzaamheden. Op andere dagen zal je meer op kantoor werken. Ook kan je ingezet worden bij het ondersteunen tijdens de voorstellingen. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Je werkt veel vanachter je laptop. Via diverse programma’s verwerk je vragen per mail en social media. Daarnaast verwerk je aanvragen via ons ticketingsysteem en onze CRM programma’s. Gedurende de middag is het callcenter geopend, dan beman je de telefoon om onze bezoekers telefonisch te woord te staan. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat we alle grootse verwachtingen van onze bezoekers overtreffen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen de ultieme theater ervaring ontvangt!

Wie ben jij?

 • Je helpt graag bezoekers en bent servicegericht.
 • Je hebt de voorkeur om samen met collega’s in een gezellig team te werken.
 • Je hebt een grote beschikbaarheid, ook in de avonden of in het weekend.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands.
 • Je woont in of rondom Amsterdam.

Wat staat er op je CV?
Ervaring is een pré, maar zeker geen vereiste. Wij nemen de tijd om jou alles te leren wat jij moet weten.

Wij bieden jou

 • Gezellige en informele werksfeer.
 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, binnen een enthousiast team van collega’s.
 • Het salaris in deze schaal ligt bruto per maand tussen € 2.363,- en € 3.295,- (o.b.v. voltijd á 37,5 uur, schaal 5), afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een contract voor een vast aantal uren, bijvoorbeeld: 30 of 37,5 uur per week, intentie tot verlenging.
 • Afwisselende werktijden (variërend tussen 09:00 en 21:00 uur).
  8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime.
 • Dagelijks een (gratis) verzorgde lunch, en vers fruit.
 • Reiskostenregeling.
 • Deelname aan pensioenregeling van Befrank.

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen!

Inlichtingen
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Iris of Lieve (Teamlead Service & Support), dit kan via: iris.onrust@carre.nl & lieve.broekema@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Niemand is hetzelfde. Koninklijk Theater Carré streeft naar een organisatie waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Waar medewerkers zichzelf kunnen zijn en alle ruimte en waardering krijgen om op hun manier bij te dragen aan het theater. Carré laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij onderstrepen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Door te reageren op de vacature geef je akkoord voor verwerking van je persoonsgegevens, meer informatie hierover tref je in het privacy statement op onze website.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.