Huis73: Projectleider

Huis73 in ’s-Hertogenbosch zoekt een Projectleider voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 26-09-2023Kennis, ontmoeting en cultuur komen samen bij Huis73. We brengen mensen bij elkaar én ondersteunen het onderwijs en de cultuurpartners in de stad. Of je nu in onze panden aan de Hinthamerstraat of thuis bent, in je wijk, op school, in de regio of online: bij Huis73 voel je je welkom. Wij zijn er voor écht iedereen, dichtbij en overal!

Wij zoeken voor het C-team een

Projectleider

36 uur per week

Als Projectleider maak je deel uit van het C-Team. Het team bestaat uit 4 projectleiders met elk hun eigen aandachtsgebied. Deze projectleider is verantwoordelijk voor onze tweede pijler ‘ondersteuning van de amateurkunst’. Je hebt een warm hart voor cultuur. Je bent open-minded, nieuwsgierig en pragmatisch ingesteld.

Waar ga je mee aan de slag?

 • Contacten met de amateurverenigingen leggen en onderhouden;
 • Kenniscafé’s met workshops organiseren;
 • Bijwonen van overleggen en provinciale/landelijke studiedagen;
 • Cursus geven aan amateurbesturen;
 • Samen met stedelijke partners op het gebied van kunst, welzijn en zorg relevante bijeenkomsten organiseren. ‘

De derde pijler (samenwerkingen met de stad) staat bij iedere c-team collega op het netvlies. Zonder op álles ja te zeggen, komen hier toch met regelmaat werkzaamheden uit voort. Projecten zijn onder andere samenwerking met het JBZ of Open Monumentendag.

Wat vragen wij van jou?

 • Beroepsopleiding op hbo-niveau;
 • Aantoonbare brede interesse voor Amateurkunst;
 • Makkelijk in het leggen van contacten;
 • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
 • Woonachtig in of nabij ’s-Hertogenbosch is een pre;
 • Mogelijk vinden afspraken plaats in de avond en weekenden.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving tegen een salaris in schaal 10 conform de cao Kunsteducatie (passend op basis van kennis en ervaring). Schaal 10 begint bij € 3.131,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daar bovenop ontvang je ook nog eens 8% vakantietoeslag en 5% eindejaarsuitkering. Je neemt deel aan het Pensioenfonds Openbare Bibliotheken. Het betreft een functie voor 7 maanden.

Wat zijn de voordelen van werken bij Huis73?

 • Elk seizoen een leuke cursus of workshop volgen met korting, namelijk: 100% korting op één Huis73 cursus of workshop of; 50% korting op privéles of; 50% korting op het aanbod van onze huisgenoten;
 • Gratis toegang tot lezingen en workshops bij de bibliotheken van Huis73;
 • Gratis bibliotheekabonnement;
 • 30% korting op alles van de Huis73 Eten en Drinken menukaart (Huis73 Den Bosch);
 • Verschillende trainingen en cursussen voor groei en ontwikkeling;
 • Werken in kleine, hechte teams waarin plezier en enthousiasme voorop staan!

Lijkt dit je wat? Dan horen we graag van je!
We zijn benieuwd naar jou en ontvangen graag je sollicitatie. Schrijf je motivatie (het hoeft heus geen boekwerk te zijn) en stuur deze samen met je cv uiterlijk 26 september ter attentie van Jane van de Lest naar vacatures@huis73.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 en 3 oktober. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jane van de Lest, Manager C-Team via janevandelest@huis73.nl.

Solliciteer!

Wij gaan er vanuit dat wij op dit moment zelf de juiste nieuwe collega kunnen vinden, vandaar dat wij hiervoor niet samenwerken met derden.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.