Hogeschool IPABO: Opleidingsdocent Drama

Hogeschool IPABO in Amsterdam en Alkmaar zoekt een Opleidingsdocent Drama voor 0,4 – 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHogeschool IPABO is een gespecialiseerde hogeschool voor basisonderwijs, kinderopvang en voorschoolse educatie. Vanuit Amsterdam en Alkmaar delen we kennis die voldoet aan vragen van vandaag en morgen. Kennis waar de beroepspraktijk op wacht en die grenzen verlegt. Daarom doen we praktijkgericht onderzoek en werken we nauw samen met de basisscholen. Elk jaar volgen ruim 1.200 studenten de voltijd en deeltijd bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs, de universitaire pabo en de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) bij IPABO. Daarnaast bieden we programma’s voor zij-instromers, nascholing en in-company trajecten.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Opleidingsdocent Drama

0,4 – 0,6 fte

Wat ga je doen?
Als opleidingsdocent drama ben je breed inzetbaar en verzorg je inspirerend dramaonderwijs in al onze opleidingsvarianten: voltijd, (verkorte) deeltijd, zij-instroom, universitaire pabo en de Associate degree. Je werkt regelmatig vakoverstijgend met collega’s van andere vakgroepen. Je levert samen met je collega’s een bijdrage aan de curriculumontwikkeling en de ontwikkeling van onderwijs- en toetsmaterialen. Je beoordeelt studenten in de stages en onderhoudt contacten met het werkveld. Daarnaast begeleid je studenten bij de studie bijvoorbeeld bij het doen van praktijkonderzoek. Je draagt positief bij aan het werken in een onderwijsteam.

Wie zoeken we?
Een inspirerende en creatieve opleidingsdocent Drama die voldoening haalt uit het lesgeven aan studenten van verschillende leeftijden en achtergronden én vanuit eigen kennis en ervaring in het basisonderwijs de vertaalslag kan maken naar zowel onze opleidingen in de bachelor als in de nascholing.

Waar ga je aan de slag?
Hogeschool IPABO is een informele organisatie met een gezellige werksfeer.

Verschillen tussen collega’s worden gekoesterd bij ons. De wil om verbinding te zoeken met de grote diversiteit aan achtergronden en overtuigingen zit in ons DNA. Door van jouw unieke eigenschappen en de verschillen tussen medewerkers gebruik te maken, zorgen wij voor een inspirerende leer- en werkomgeving.

Je bent inzetbaar in Amsterdam en Alkmaar. Verder is het geen probleem voor je om op de woensdagavond en zaterdag in Amsterdam les te geven. Je werkdagen zijn in principe dinsdag, woensdag en vrijdag.

Functie-eisen 

  • Eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak drama;
  • In staat studenten te enthousiasmeren en inspireren;
  • Ervaring in het basisonderwijs, bijvoorbeeld met het geven van trainingen;
  • Afgeronde masteropleiding in een relevante studierichting, of bereidheid deze te halen;
  • Uitstekende (didactische) vaardigheden;
  • Creatief, flexibel en een teamspeler.

Wat bieden wij?
Hogeschool IPABO biedt een salaris aan conform kennis en ervaring van maximaal € 5.936,77 euro bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband (maximaal schaal 11 cao-hbo). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring en deskundigheid. Wij bieden je in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte behoort een verlenging tot de mogelijkheden. Wij hebben een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling van 50 dagen bij een voltijdsdienstverband, een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke pensioenregeling en bieden we een vergoeding voor sportfaciliteiten.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Ans Koopman geeft je graag antwoord op functie-inhoudelijke vragen. Je kunt haar bereiken via a.koopman@ipabo.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Titia Schippers via PenO@ipabo.nl.

Je kunt reageren op deze vacature middels een motivatiebrief en cv gericht aan Titia Schippers, PenO@ipabo.nl. Er is geen sluitingsdatum. Met interessante kandidaten zullen we direct in gesprek gaan. Schroom dus niet snel te reageren.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de NVP Sollicitatiecode aan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.