Dedicon: Coach Audioproductie

Dedicon in Rijswijk zoekt een Coach Audioproductie voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 13-10-2023We zoeken een coach die leestalenten van voorlezers verder ontwikkelt. Naast coaching van voorlezers, veelal vrijwillig, ben je een drijvende kracht achter de productie. Met jouw organisatietalent weet je honderden producties in goede banen te leiden en ben je een belangrijke pijler voor de locatie Rijswijk. Met jouw didactische ervaring stoom je nieuwe voorlezers klaar voor echte audioproducties van Dedicon.

Coach audioproductie

met oog voor kwaliteit en rendement

36 uur per week

De functie
Door je affiniteit met lezen weet je hoe je (studie) boeken toegankelijk kan maken voor mensen met een leesbeperking. Door vertolking, stemgebruik, het overbrengen van didactische informatie en beeldbeschrijving weet je hoe je een audioboek vorm kunt geven. Als coach stimuleer en motiveer je (nieuwe) leestalenten en zorg je voor verbinding met onze organisatie.

Als coach ben je betrokken bij de werving en selectie van nieuwe voorlezers die jij, samen met andere coaches gaat opleiden. Jij bent verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe voorlezers en de doorontwikkeling van ervaren voorlezers. Samen met collega’s vorm jij het opleidings- en ondersteuningsteam voor alle voorlezers.

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit én het rendement van de audioproducties. Vanuit het inzicht en overzicht dat je hebt, adviseer je de Manager Audio Rijswijk over de inzetbaarheid, resultaten en voortgang van voorlezers. Daarnaast onderhoud je functionele contacten met de hoofdvestiging in Grave en neem je incidenteel deel aan projectgroepen op beide locaties.

Plek in de organisatie
Als coach maak je deel uit van de afdeling Audioproductie in Rijswijk waar educatieve boeken en algemene lectuur door voorlezers wordt gelezen. Dit gebeurt in zestien geluidsstudio’s die centraal gemonitord kunnen worden. Naast een aantal beroepsmatige voorlezers zijn er 210 vrijwilligers wekelijks actief als voorlezer. In deze productieomgeving wordt gewerkt met een strakke deadlines.

Omdat de studio’s ook in de avonduren en op zaterdag geopend zal je rooster in overleg met collega coaches vorm worden gegeven.

We zoeken een collega voor 36 uur op Hbo werk- en denkniveau met een brede algemene ontwikkeling. Didactische (coach)vaardigheden én organisatietalent zijn een eis bij deze functie. Als persoon ben je oplossingsgericht, tactvol en weet je met flair je doelen te bereiken. Je werkt graag samen met anderen en hebt affiniteit met (educatieve) lectuur en literatuur. Je manier van communiceren is open, stimulerend en motiverend, waarbij je je bewust bent van de stijl waarin je een boodschap overbrengt.

Ons aanbod
Geboden wordt een verantwoordelijke en afwisselende functie, bij een prachtige en maatschappelijk betrokken organisatie die zich klaar maakt voor de toekomst. Het salaris is minimaal € 3.042,- en maximaal € 3.863,- bruto per maand op fulltime basis en is afhankelijk van kennis en ervaring, exclusief 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering. Daarnaast geldt de CAO Openbare Bibliotheken.

Bij Dedicon vinden we ontwikkeling belangrijk en we hebben daarom ook voldoende mogelijkheden om een gerichte opleiding te volgen.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving?
Solliciteer dan naar de functie van coach.

Inlichtingen
Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie, bel dan met Jos van der Weele, Assistent Manager Audio Rijswijk, via telefoonnummer 0486-486632

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.