DebatUnie: Debattrainer

DebatUnie in Utrecht zoekt een Debattrainer voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe DebatUnie is specialist in debatonderwijs. Ons doel is om zo veel mogelijk jongeren in Nederland aan het debatteren te krijgen. Sinds 2009 verzorgen en ontwikkelen wij trainingen en lesmaterialen voor alle lagen van het onderwijs. Daarbij leiden wij docenten op en realiseren wij grote debatevenementen in binnen- en buitenland. Onze organisatie bestaat uit een kernteam van fulltimers en een groep van 30 jonge trainers. Sinds 2016 werken wij zij aan zij met Stichting DebatUnie, die de Benelux Debatcompetitie organiseert voor leerlingen in Nederland, België en Suriname.

Wij zoeken voor onze debattrainingen per direct een fulltime

Debattrainer

32 tot 36 uur per week

Jouw rol
Als debattrainer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en geven van trainingen aan verschillende doelgroepen, variërend van leerlingen tot studenten. Je zult deelnemers begeleiden bij het verbeteren van hun debatskills. Daarnaast zul je de trainingsprogramma’s aanpassen aan de specifieke doelgroepen. Deze functie heeft geen vaste standplaats aangezien je als trainer de ene dag wellicht in Amsterdam een training verzorgt, en de volgende dag in Rotterdam.

Jouw werkzaamheden zullen dus vooral zijn

  • Geven van interactieve en boeiende debattrainingen aan verschillende groepen;
  • Begeleiden van deelnemers bij het verbeteren van hun debatvaardigheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van trainingsmateriaal;
  • Evalueren van de voortgang van deelnemers.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde collega voor 32-36 uur per week (meer of minder uren in overleg mogelijk) met het volgende profiel:

  • Je hebt affiniteit met debat, onderwijs en jongeren;
  • Je bent talig en en hebt een uitstekende Nederlandse schrijfvaardigheid;
  • Je legt gemakkelijk contact en bent benaderbaar en representatief;
  • Je hebt ervaring met het geven van lessen en trainingen.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende, veelzijdige en flexibele baan waarmee je maatschappelijke impact kunt maken. De sfeer in het team is informeel en flexibel. We bieden een marktconform salaris (2600 euro – 2800 euro bruto, op basis van een 40-urige werkweek). Tijdens de landelijke schoolvakanties zijn we gesloten.

Reageren
Solliciteren kan via nijhof@debatunie.nl met een CV en een korte motivatiebrief.

Inlichtingen
Heb je vragen over de functie? Dan kan je terecht bij Olga Nijhof per mail of via +31 (0)6 21 12 65 50.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.