De Vertelfabriek: Zakelijk Medewerker

De Vertelfabriek in Dordrecht zoekt een Zakelijk Medewerker voor 3 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDe Vertelfabriek maakt speciale voorstellingen die op locatie gespeeld worden. We werken vanuit inclusiviteit en diversiteit, want wij vinden dat theater voor álle kinderen toegankelijk moet zijn.

Nadat we begonnen zijn met crowdfunding een voorstelling te maken voor Amelie zijn we uitgegroeid tot een stichting die prikkelarme voorstellingen ontwikkeld en produceert en deze vooral aanbiedt aan het speciaal onderwijs, vanuit een impresariaat.

Het groeien van De Vertelfabriek is heel fijn, maar liet voor onze art-director & zakelijk leider Anjo Vrieling te weinig tijd voor haar vrije beeldende kunst. Daarom zoeken we nu iemand die haar gaat vervangen, maar ook meer zakelijke expertise inbrengt om De Vertelfabriek verder te laten groeien.

Zakelijk Medewerker

3 uur per week

We zoeken iemand die creatief is, commercieel kan denken en een sparringpartner is voor de artistiek leider Petra Revet.

We staan open voor iemand die soortgelijk werk al op andere plekken uitvoert, als wel voor iemand die zichzelf nog aan het ontwikkelen is, waarbij er dan ruimte is om die ontwikkeling te ondersteunen.

We vragen

  • Ervaring in de culturele wereld van de podiumkunsten
  • Je draagt zorg voor een gezonde financiële organisatie
  • Bekend met de wereld van fondsenwerving
  • Affiniteit met de doelgroep en een zekere passie voor het verder -ontwikkelen van prikkelarm theater is gewenst
  • Proactief en ondernemend

We bieden

  • Een overeenkomst voor minimaal een jaar, met flexibele zzp uren, gemiddeld 3 uur per week
  • Betaling op basis van een verkregen jaar-subsidie
  • Samenwerken met een bevlogen team

Reageren
Iedereen is welkom om te solliciteren. Dit doe je door een motivatiebrief + CV te sturen naar info@devertelfabriek.nl.

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Stel deze gerust!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.