CKC & partners: Technisch Medewerker

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Technisch Medewerker voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenCKC & partners is hét centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Technisch Medewerker

36 uur per week (1 fte)

Bij CKC & partners werken ruim zestig medewerkers. Ons technisch team bestaat uit 5 personen en valt onder de afdeling facilitair. Hierin zijn ook het schoonmaakteam en een aantal vrijwilligers opgenomen.

De functie
Als technisch medewerker bij CKC & partners ben je samen met het team verantwoordelijk voor het gebruiksklaar maken van ateliers en zaalruimte en voor het uitvoeren van facilitaire en (theater)technische taken. Van onderhoud aan het gebouw, instrumenten en technische installaties tot het begeleiden van voorstellingen en evenementen op het gebied van licht, AV en decor. Dit vraagt om oplossingsgericht (samen)werken en multitasking. Je bent in staat om direct en creatief in te spelen op wisselende situaties. Wij werken multidisciplinair en ondersteunen alle collega’s daar waar nodig.

 Jouw profiel  

  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelf werk te signaleren, te plannen en op te pakken. Kortom: je neemt verantwoordelijkheid.
  • Je kan zelfstandig werken op het gebied van licht- en/of AV-installaties en bent daarin zorgvuldig.
  • Je bent leergierig, ondernemend en je wordt blij van aanpakken.
  • Mbo-werk- en -denkniveau; een opleiding op theatertechnisch gebied is een pre.
  • Je bent minimaal 18 jaar en flexibel inzetbaar, ook in wisselende weekend- en avonddiensten.

Wij bieden je een uitdagende baan in een inspirerende, artistieke omgeving, namelijk bij hét cultureel netwerk van Zoetermeer: CKC & partners. Wij zetten ons in om mensen te inspireren met en voor kunst & cultuur!

De functie is gewaardeerd volgens de cao Kunsteducatie als Technisch medewerker, salarisschaal 6 afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2.261,00 – € 3.081,00 bij een fulltime dienstverband (36-urige werkweek). We bieden je een jaarcontract met uitzicht op verlenging en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Kunsteducatie.

Kijk voor meer informatie over CKC & partners op www.ckc-zoetermeer.nl.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simon Danhoff via sdanhoff@ckc-zoetermeer.nl of 079-316 14 11.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.