Amare: Oproepmedewerker Kaartverkoop & Informatie

Amare in Den Haag zoekt een Oproepmedewerker Kaartverkoop & Informatie voor 10 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 22-09-2023Amare is het cultuurgebouw van Den Haag. We zitten midden in de stad van Den Haag. Met al haar culturen vinden we het belangrijk dat we ook de stad erbij betrekken. Je bent altijd welkom om te solliciteren wie je ook bent, maakt niet uit welke leeftijd je hebt en welke achtergrond je hebt.

Dit zijn wij
Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten heeft Amare ook een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Bij Amare zijn we op zoek naar een

Oproepmedewerker Kaartverkoop & Informatie

10 tot 20 uur per week

Als Oproepmedewerker Kaartverkoop & Informatie werk je in een mooi en nieuw gebouw midden in het hart van Den Haag waar elke dag 1000 mensen binnen lopen. Je gaat aan de slag op de afdeling Kaartverkoop & Informatie van Amare en je werkt samen met meerdere gedreven collega’s. In de functie heb je veel contact met de verschillende bezoekers van Amare. Krijg je hier energie van? Lees dan verder.

Dit is jouw werk
Als Medewerker Kaartverkoop & Informatie ben je voor veel bezoekers het eerste aanspreekpunt. Je beantwoordt vragen van bezoekers en klanten, en je verkoopt tickets voor alle programma’s van Amare. Bezoekers kunnen kaarten kopen aan de balie in de centrale hal van Amare, aan de telefoon, per e-mail, via de website of kort voor aanvang van een concert of voorstelling. Je bent verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van de gehele kaartverkoop. Dit verwerk je in het kassa- en reserveringssysteem Ticketmatic. Ook verzorg je een correcte administratie ten behoeve van de facturering.

Bezoekers komen om veel verschillende redenen naar Amare. Ze willen bijvoorbeeld een gerichte vraag stellen over tickets, zijn nieuwsgierig naar het gebouw of willen weten waar de Stadskantine is. Om dit soort uiteenlopende vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat jij van alle dingen die in Amare spelen iets afweet. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten van Amare tevreden naar huis gaan. Naast het klantcontact ben je ook het aanspreekpunt voor vragen van interne afdelingen in Amare.

Wie ben jij?

  • Je bent klantgericht en proactief;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
  • Je bent flexibel in je uren en inzet; je vindt het geen probleem om ook in de avonden en weekenden te werken;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed spreken en schrijven in de Nederlandse taal en beheerst de Engelse taal voldoende;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed in een team functioneren.

Wat biedt Amare?
Wij bieden je een leuke en afwisselende baan op een fantastische werkplek met enthousiaste collega’s waarbij je veel verschillende mensen ontmoet en de kans krijgt om zelf ook veel voorstellingen en concerten te bezoeken.

Je krijgt een oproepcontract en ontvangt een aantrekkelijk uurtarief afhankelijk van ervaring en geschiktheid.

Wij maken graag kennis met jou!
Spreekt dit je aan, zoek jij een (bij)baan om naast andere werkzaamheden of met je studie te combineren? Reageer uiterlijk 22 september 2023 via onderstaande sollicitatiebutton.

Ben je enthousiast, maar heb je toch nog vragen?
Neem dan contact op met Stephen Mooibroek, per mail of telefonisch via 06-28499151.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.