STRP: Stagiair Marketing en Communicatie

STRP in Eindhoven zoekt twee Stagiairs Marketing en Communicatie voor 24-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 22-10-2023Samen met het publiek, kunstenaars, ontwerpers, media-makers en denkers verkent STRP de relatie tussen kunst, technologie en grote maatschappelijke vragen. In de vorm van diverse evenementen en een jaarlijks festival in het voorjaar gaat de in Eindhoven gevestigde organisatie de dialoog aan rondom speculatieve toekomstscenario’s. STRP Festival vindt plaats van 11 tot en met 14 april 2024.

STRP is op zoek naar twee stagiairs voor de afdeling marketing & communicatie vanaf najaar 2023. Als ondersteuning van het vaste team, enthousiasmeer je de diverse STRP doelgroepen om het festival en de randprogrammering van STRP te bezoeken.

Stagiairs Marketing & Communicatie

24-40 uur per week

Meewerkstage en afstudeerstage
We zijn op zoek naar één meewerkstagiair en één afstudeerstagiair. Als meewerkstagiair verzamel en produceer je content, zoals teksten, foto’s en video’s, en weet deze op de juiste manier te communiceren. We zoeken daarnaast een afstudeerstagiair voor het (verder) opzetten en uitvoeren van ons publieks- en impactonderzoek. Deze stage focust zich voornamelijk op onderzoek, maar je zult ook hier en daar bijspringen bij voorkomende werkzaamheden op de marketing en communicatie-afdeling. De aansturing komt vanuit de afdeling marketing & communicatie. Het gaat om een meewerkstage voor ongeveer 5 maanden in de periode najaar 2023 – voorjaar 2024.

Herken je jezelf in de volgende omschrijving?
Je hebt affiniteit met marketing en communicatie, kunst en technologie, weet hoe je verschillende social media slim gebruikt en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kenmerken:

 • Student aan een relevante opleiding (hbo/wo);
 • Organisatietalent, accuratesse en helderheid in communicatie;
 • Teamspeler, positieve werkhouding, stressbestendig, meedenken en aanpakken;
 • Communicatief vaardig;
 • Goede taalbeheersing in woord en geschrift (Nederlands + Engels);
 • Leergierig en nieuwsgierig;
 • DTP-ervaring is een pre;
 • Woonachtig in Eindhoven is een pre.

STRP biedt

 • Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie;
 • Een inspirerende plek in Eindhoven;
 • Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten;
 • Goede begeleiding;
 • Uitbreiding van je netwerk;
 • Een stagevergoeding van € 250,- bij een fulltime werkweek/ bij een kortere werkweek naar rato.

Periode en aantal uren
De startdatum, duur, en het aantal uren per week van de stages kunnen in overleg worden bepaald. De voorkeur gaat uit naar een periode van ongeveer 5 maanden en minimaal 3 dagen per week met in aanloop naar STRP Festival een uitbreiding van het aantal uren per week.

Diversiteit en inclusie
STRP hecht waarde aan een diverse, inclusieve organisatie. We nodigen iedereen die enthousiast wordt van de taakomschrijving van harte uit te solliciteren, ongeacht achtergrond, voorkeuren of overtuigingen.

Solliciteren
Mail een motivatiebrief en cv naar Ayla de Wit op vacatures@strp.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.