Rotterdams Wijktheater: Allround Theatertechnicus

Het Rotterdams Wijktheater in Rotterdam zoekt een Allround Theatertechnicus voor wisselend aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenHet Rotterdams Wijktheater (RWT) is een gepassioneerd sociaal-artistiek gezelschap dat kunst maakt met, voor en door mensen wiens verhaal nog onvoldoende wordt gehoord in de samenleving. Met onze 30-jarige ervaring in community arts zijn we de expert en voorloper op het gebied van participatieve, inclusieve kunst. Onze voorstellingen brengen we naar plekken waar het de meeste sociale impact maakt: Van diep in de wijken, de grote zalen van theaters, tot congrescentra, scholen of de Tweede Kamer. Zo helpen we om vaak gemarginaliseerde gemeenschappen een podium te geven, hun verhaal te vertellen op de manier die bij hen past. Onze producties dragen daarmee bij aan een evenwichtige samenleving; een samenleving waar iedereen deel van moet kunnen uitmaken en waar ieders stem kan worden gehoord.

Naast het maken en spelen van onze theatervoorstellingen is het Rotterdams Wijktheater sinds 2001 de producent van het ICAF (International Community Arts Festival). ICAF is het grootste en belangrijkste Community Arts Festival ter wereld. Het driejaarlijkse festival toont en bespreekt projecten uit alle werelddelen en kunstdisciplines en is daarmee dé plek voor het uitwisselen van kennis en praktijken wereldwijd. Kennis die direct ten goede komt aan nieuwe community arts projecten in Rotterdam, Nederland en wereldwijd.

Allround Theatertechnicus

wisselend aantal uren per week

Wie zoeken wij?

  • Een allround-theatertechnicus voor licht, geluid en video. Bij voorkeur met ervaring met Qlab, ETC EOS platform.
  • Je bent in staat om samen te werken met niet-professionele én professionele acteurs en in onconventionele settingen (op locatie).
  • Je bent in staat creatief te denken en hebt een goed probleemoplossend vermogen.
  • Je bent in het bezit is van rijbewijs B.
  • Je bent woonachtig in regio Rotterdam.
  • Bij voorkeur affiniteit met sociaal-artistiek werk en maatschappelijke thema’s.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving in een klein creatief team (6,5 fte) bestaande uit artistieke medewerkers, een creative producer, programmeur, productiemedewerkers, een filmmaker, een communicatie-medewerker, een technicus en jaarlijks een klein aantal stagiairs.
  • Ten eerste een tournee van zo’n 20 speelbeurten in regio Rotterdam (met de voorstelling Verloren Onschuld) en daarna de mogelijkheid om mee te werken aan onze andere projecten.
  • Je werkt samen met onze vaste technicus, maar bent ook in staat om voorstellingen zelfstandig te bouwen en te draaien.

Solliciteren?
Wil jij onze freelance allround theatertechnicus worden? Stuur jouw motivatiebrief en CV per e-mail naar: info@rotterdamswijktheater.nl.

Er is geen sluitingsdatum. Indien wij zijn voorzien, sluit de vacature.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.