Popkoor Schoonhoven: Dirigent

Popkoor Schoonhoven in Schoonhoven zoekt een Dirigent voor 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenPopkoor Schoonhoven is in 2009 opgericht en bestaat uit een groep van ongeveer 48 enthousiaste zangers (4-stemmig). Samen zingen én gezelligheid horen bij ons koor. We repeteren wekelijks en treden een paar keer per jaar op. We werken graag naar een eigen concert toe. De nummers zingen we uit het hoofd met bijpassende choreografie. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige popsongs, ballads en uptempo nummers. Tijdens de repetities gebruiken we muziekbanden en bladmuziek. Onze wekelijkse repetitieavond is op dinsdag van 20 – 22 uur.

Popkoor Schoonhoven zoekt een enthousiaste dirigent die ons muzikaal kan leiden!

Dirigent

2 uur per week

Ben jij de dirigent die ons begeleidt bij de repetities, met ons gaat werken aan een mooi repertoire dat echt bij ons koor past en samen met ons de ambitie heeft om te groeien?

Wie ben je?
Ben jij de professional die ons helpt met het instuderen van de nummers? Kan je je enthousiasme overbrengen op het koor, ben je betrokken en haal je het beste bij ons naar boven? Ben je in staat om ons met een juiste tekstbeleving en koorregie te laten zingen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Ervaring met begeleiding op een piano is een pre.

Interesse?
Stuur dan je CV via email naar popkoorschoonhoven@gmail.com.

Naast een kennismakingsgesprek zal een proefrepetitie deel uitmaken van de procedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Marianne Mol, 06-50657253.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.