Phanta Visual: Projectplanner / Coördinator

Phanta Visual in Amsterdam zoekt een Projectplanner / Coördinator voor 38 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenAl meer dan 30 jaar zijn we adviseurs, av-architecten en leveranciers van innovatieve AV-installaties. Wij hebben een brede klantengroep en installeren uiteenlopende AV-projecten. We leveren aan onderwijsinstellingen, musea en corporate instellingen.

Bij ons creatieve audiovisuele bedrijf staat innovatie centraal. We zijn gepassioneerd om unieke en betoverende audiovisuele producties te creëren die onze klanten en hun bezoekers versteld doen staan. Ons team bestaat uit creatieve Engineers die samenwerken aan opwindende projecten in verschillende sectoren. Van meeslepende tentoonstellingen tot complexe educatieve audiovisuele installaties, we dagen onszelf voortdurend uit om grenzen te verleggen en het onmogelijke mogelijk te maken.

Projectplanner / Coördinator

38 tot 40 uur per week

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch audiovisueel bedrijf dat bijzondere ervaringen creëert in de meest diverse sectoren; van inspirerende musea tot adembenemende live events? Ben je klaar om jouw planningstalent te bundelen met jouw organisatorische vaardigheden en een breed scala aan projecten naar nieuwe hoogten te leiden? Dan hebben we jou nodig!

Jouw rol
Wij zijn op zoek naar een Projectplanner / Coördinator voor onze audiovisuele projecten. Jij bent de dirigent achter het schouwspel, verantwoordelijk voor het harmonieus samenvoegen van alle aspecten van onze projecten. Met jouw helicopterview en organisatorische vaardigheden ben je in staat om resources, zoals manuren, zzp’ers en materieel, op een efficiënte en effectieve manier in te plannen. Jouw anticiperende vermogen zorgt ervoor dat eventuele obstakels vroegtijdig worden opgelost en dat onze projecten vlekkeloos verlopen.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een echte alleskunner met de volgende eigenschappen:

 • Planningsvisionair: Je ziet elk project als een kans om iets unieks en indrukwekkends te creëren en je deinst niet terug voor uitdagende ideeën.
 • Organisatorische talent: Je bent een meester in het behouden van structuur en het leggen van verbanden om onze projecten naadloos te laten verlopen.
 • Vlotte probleemoplosser: Je bent een superheld in het snel schakelen en het vinden van creatieve oplossingen voor onverwachte situaties.
 • Communicatief: Je hebt een natuurlijk talent in het opbouwen van sterke relaties met collega’s en klanten en weet jouw visie en ideeën helder over te brengen.
 • Budgetbewaker: Je houdt het kostenplaatje strak in de gaten en weet altijd de meest efficiënte planning te realiseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 • Innovatieve denker: Je hebt een proactieve houding en bent altijd op zoek naar manieren om onze werkprocessen te verbeteren en de impact ervan te optimaliseren.
 • Administratieve duizendpoot: Je bent een expert in het bijhouden van alle details en documentatie om de projecten gestroomlijnd te laten verlopen.
 • Oneindige helicopterview: Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te overzien en weet altijd de juiste prioriteiten te stellen.

Wat wij bieden
Als onderdeel van ons getalenteerde team krijg je de kans om te werken aan inspirerende projecten die de wereld veranderen. Je zult werken in een creatieve en stimulerende omgeving waarin jouw ideeën worden gewaardeerd en je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. We bieden een competitief salaris, flexibele werktijden, zeer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral een geweldige werksfeer waarin teamwork en innovatie worden gezien en beloond.

 • Pensioen.
 • Vakantiegeld.
 • Bedrijfstelefoon en -laptop.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Uitgebreide lunch.
 • Budget voor professionele ontwikkeling.
 • Personeelskorting.
 • Bonus / Winstdeling.
 • Vrijdagmiddagborrel en teamuitjes.

Interesse?
Is dit een rol die bij je past? Stuur dan een cv samen met een motivatie per mail naar alem@phantavision.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.