Mals Media: Stagiair(e) Productie en Redactie

Mals Media in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie en Redactie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenMals Media is hét film-productiehuis voor de culturele sector en creëert video content voor toonaangevende culturele instellingen in Nederland en België. Waaronder het Van Gogh Museum, het Amsterdam Museum, het Stedelijk Museum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen.

In onze filmproducties – van documentaires tot commercials – willen we kunst en cultuur dichtbij de kijker brengen en bijzondere verhalen voelbaar maken voor een breed publiek. We bedenken, produceren en regisseren in house en werken daarnaast met een uitgebreid netwerk van creatieve en ambitieuze makers. Naast ons werk in opdracht voor culturele instellingen maakten we de serie Klik Verder voor de National Geographic en het kinderprogramma Snap Shot over fotografie voor BNNVARA.

Wij zoeken een allround Malse stagiair(e) – met een focus op productie en redactie – om samen met ons mooie en relevante content te maken voor onze opdrachtgevers.

Stagiair(e) Productie & Redactie

32 uur per week

Onze ideale stagiair(e) ondersteunt ons in redactionele en productionele taken rondom filmprojecten. Onder onze begeleiding bedenk en regel je als stagiair(e) mee en maak je content voor onze socialmediakanalen. Het hebben van een rijbewijs is een plus. Daarnaast heeft een Malse stagiair(e) liefde voor kunst en cultuur, oog voor beeld, een flexibele instelling en goede sociale vaardigheden.

We hopen een leerzame omgeving te bieden waarin je als stagiair(e) kennismaakt met alle facetten van een inhoudelijke mediaproductie. Kortom, we bieden:

  • een leerzame plek bij een dynamisch en ambitieus cultureel mediabedrijf;
  • het ontwikkelen van inhoudelijke, creatieve en praktische vaardigheden;
  • mogelijkheden om je te ontwikkelen en je netwerk in de cultuur- en filmsector uit te breiden;
  • stagevergoeding.

Voorkeur voor start oktober 2023. Duur in overleg, liefst minimaal vijf maanden.

Ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op via info@malsmedia.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.