Koninklijk Theater Carré: Recruitment Specialist

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Recruitment Specialist voor een in overleg te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2023Koninklijk Theater Carré is het meest iconische theater van Nederland. Het theater is beroemd om haar veelal exclusieve programmering van nationale en internationale theaterproducties van het hoogste niveau. Met alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, biedt Carré een unieke theaterervaring voor iedereen. Al meer dan 135 jaar vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemde theater aan de Amstel om de magie van Carré te ervaren.

Ter ondersteuning van de afdeling Bedrijfsvoering zijn we per direct op zoek naar een ervaren

Recruitment Specialist

een in overleg te bepalen aantal uur per week

Wat ga je doen?
Carré is continu op zoek naar nieuw talent om zowel het team vaste medewerkers alsook de flexibele schil te versterken. De flexibele schil bestaat uit een groep van ongeveer 80 (theater)medewerkers die voornamelijk werkzaam zijn tijdens en rondom de voorstellingen en evenementen. Recruitment is op dit moment onderdeel van het takenpakket van de HR Adviseur en de Personeelsplanner (die deel uitmaakt van het Operations team). Om het wervings- en selectieproces te professionaliseren, en in de toekomst voldoende nieuw en divers talent aan te blijven trekken, zijn we ter versterking op zoek naar een Recruitment Specialist.

Bij Carré streven wij naar een diverse samenstelling van het personeelsbestand. Diversiteit zien we niet alleen als een wens voor ons theater, maar ook als een noodzaak om blijvend relevant te zijn. Hierbij richten we ons op vier thema’s: personeel, publiek, programma en partners. Op het personele vlak vindt Carré het belangrijk dat iedereen zijn/haar/diens werkomgeving als veilig en prettig ervaart en dat we elkaar gelijkwaardig en met respect behandelen. Bij het invullen van vacatures besteden we momenteel al veel aandacht aan inclusieve werving en selectie. Hierbij lopen we tegen verschillende vragen en/of uitdagingen aan: Hoe bereiken we de juiste doelgroep? Hoe verlagen we de drempel tot solliciteren? Welke kansen liggen er om de zichtbaarheid en benaderbaarheid van Carré te vergroten? Gezien het belang van het onderwerp zoeken wij iemand die affiniteit of ervaring heeft met inclusieve werving en selectie.

Als Recruitment Specialist bestaat jouw takenpakket uit een breed scala van werkzaamheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan: het schrijven van vacatureteksten, screenen van cv’s, voeren van sollicitatiegesprekken en creatief meedenken over lastig vervulbare functies. Daarnaast weet jij door het inzetten van onder andere employer branding, social media, vacaturesites en andere campagnes Carré als werkgever onder de aandacht te brengen. Je weet als geen ander hoe je hierdoor nieuwe doelgroepen kunt bereiken. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van andere afdelingen zoals HR en Marketing. Verder is er voldoende ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan deze nieuwe rol.

Wie ben jij?

 • Je legt makkelijk contact met collega’s en kandidaten.
 • Out-of-the-box-denken is voor jou een eitje, je bent creatief in het vinden van kandidaten.
 • Je hebt ervaring met innovatieve wervingsmethoden en recruitment marketing.
 • Je kan concepten bedenken, uitwerken en vertalen naar concrete acties.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands.
 • Je woont in of rondom Amsterdam.

Wij bieden jou

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater, binnen een enthousiast team van collega’s.
 • Gezellige en informele werksfeer.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij jouw kennis en ervaring.
 • Een contract voor een vast aantal uren, dagen en uren in overleg.
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis op basis van een fulltime werkweek.
 • Reiskostenvergoeding conform het reiskostenbeleid.
 • Dagelijks een verzorgde lunch in Carré.

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mathijs Muller (HR Adviseur) dit kan via: mathijs.muller@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Niemand is hetzelfde. Koninklijk Theater Carré streeft naar een organisatie waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Waar medewerkers zichzelf kunnen zijn en alle ruimte en waardering krijgen om op hun manier bij te dragen aan het theater. Carré laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij onderstrepen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Kijk ook op Koninklijk Theater Carré voor onze andere vacatures.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.