Kees de Boekhouder: Client Succes Executive

Kees de Boekhouder in Amsterdam / Rotterdam / Utrecht zoekt een Client Succes Executive voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKees de Boekhouder is een jong en ambitieus bedrijf dat oplossingen biedt voor administratieve uitdagingen waar zzp’ers en kleine ondernemers voor staan. Ons zelf ontwikkelde software platform in combinatie met de service van een persoonlijke boekhouder hebben ervoor gezorgd dat wij in korte tijd marktleider zijn geworden in ons segment.

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken een commercieel gedreven collega met minimaal 2 jaar werkervaring in een klant- en marktgerichte omgeving. Belangrijk is dat je goede communicatie skills hebt. Je wordt onderdeel van een nieuw opgezet team, dus een hands-on/ leergierige houding is van belang.

Het zou top zijn als je een goed idee te hebben van de wereld van de zzp’er en de kleine ondernemer. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om samen met het team een bijdrage te leveren aan de groei-ambities van het bedrijf. Het Client Success team is namelijk verantwoordelijk voor de groei van het aantal klanten van Kees de Boekhouder.

In het kort:

  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • 1 à 2 jaar werkervaring in commerciële omgeving
  • Klantgericht kunnen denken en handelen
  • Marktgericht denken, kansen herkennen en kunnen omzetten naar concrete plannen die bijdragen aan groei van de onderneming

Client Succes Executive

32-40 uur per week

Wat ga je doen?
Na de inwerkperiode is de kern van je werk het voeren van potentiële klantgesprekken. Onze klanten zitten voornamelijk in de culturele en creatieve sector, maar ook in de overige specialistische zakelijke dienstverlening. Je zal tijdens ieder gesprek moeten bepalen hoe onze unieke combinatie tussen een persoonlijk boekhouder en in-house ontwikkelde software van waarde kan zijn voor de specifieke situatie van de potentiële klant. Je bent bij ons de schakel tussen potentiële klanten en Kees de Boekhouder. Je geeft op professionele wijze vorm aan het verkoopbeleid van onze organisatie en zorgt ervoor dat jij en je team op de juiste wijze opvolging geven aan informatieverzoeken van klanten.

In het kort:

  • Het voeren van klantgesprekken.
  • Bijhouden klantenbestand; mails, follow-up gesprekken, terugkoppeling, overdracht naar boekhouders.
  • Bijhouden resultaten, het verzamelen van inzichten en het analyseren hoe we onze doelstellingen kunnen halen.
  • Proactief meedenken aan marketingcampagnes die kunnen bijdragen aan het behalen van onze doelstellingen.

De salarisrange is € 3.000- € 3.300 en de dienstverband is 32-40 uur en een jaarcontract.

Office Culture
Kees de Boekhouder bestaat uit een team boekhouders, fiscaal medewerkers, marketeers, een IT & HR afdeling. We werken vanuit verschillende locaties: ons eigen pand in hartje Amsterdam, een industrieel gedeeld kantoor in Rotterdam en een frisse ruimte in het centrum van Utrecht. We zetten ons in voor creatieve ondernemers en hun business en streven ernaar de beste te zijn in wat we doen. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar ieder kent zijn of haar verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan de ontspannen sfeer op kantoor. Ieder kwartaal sluiten we gezamenlijk af met een gezellige kwartaalborrel. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een groot evenement voor alle werknemers.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.