de Doelen: Medewerker Hospitality Advies

De Doelen in Rotterdam zoekt een Medewerker Hospitality Advies voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Doelen gaat veranderen. Niet in de kern als concert- en congresgebouw, maar we gaan juist méér zijn dan dat; een plek waar iedere Rotterdammer of van buiten dagelijks wil zijn. Voor inspiratie, ontspanning, en ontwikkeling op het hoogste niveau. We zullen in dit nieuwe tijdsgewricht alle mogelijkheden exploreren om synergie te creëren met partners, zowel creatief als zakelijk.

We gaan van een faciliterend bedrijf naar een initiërend bedrijf met een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid. Waar culturele en zakelijke partners elkaar kunnen vinden, maar waar het ook logisch is dat deze samen komen en elkaar versterken. Naast de concertzalen met hun programma’s denken we aan functies als een Studio voor media en hybride congressen, Radio en TV opnames (onderwijs, lokaal en nationaal), een opname studio voor bandjes en een extra sta-zaal voor pop, jazz & beyond.

Voor de afdeling hospitality, team planning, inkoop en advies, zijn wij op zoek naar een

Medewerker Hospitality Advies

36 uur per week

Over de afdeling
De afdeling hospitality telt ongeveer 35 medewerkers en een flexibele schil van meer dan 100 medewerkers. Deze afdeling is expert op het gebied van gastvijheid, kwaliteit en veiligheid m.b.t. alles activiteiten in de Doelen. Onze medewerkers hebben iedere dag als doel de verwachtingen van onze gasten te overtreffen, zowel front of house (in contact met ons publiek) als backstage (in contact met onze opdrachtgevers en artiesten). De afdeling kent 4 verschillende teams: planning, inkoop en advies, dutymanagement, front of house en services.

Over het team / functie
Je komt te werken in het team planning, inkoop en advies.

Dit team draagt de verantwoordelijkheid voor

 • Inkoop, voorraadbeheer, advies op hospitality in den brede.
 • Afdelingsadministratie en beheer kassasysteem.
 • Centraal aanspreekpunt binnen het eventproces.
 • Planning resources.
 • Werkvoorbereiding.

Functie-inhoud
De medewerker hospitality advies draagt zorg voor de interne verkoop van hospitality in den brede (F&B, services en front of house). Het is jouw verantwoordelijkheid om de wensen van onze opdrachtgevers om te zetten naar een passende hospitality beleving. Dit doe je door nauwe samenwerking met de interne ‘klant’. Denk hierbij aan collega’s van onze afdelingen accountmanagement, marketing, programmering.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Draagt mede zorg voor de (door)ontwikkeling van een passend assortiment voor zowel de zakelijke als culturele activiteiten.
 • Is contactpersoon voor interne klanten.
 • Is adviseur voor opdrachtgevers.
 • Draagt zorg voor het opstellen interne offertes.
 • Draagt creatieve voorstellen aan.
 • Bewaakt budgetten en marges.
 • Draagt zorg voor managementrapportages.

Kennis en ervaring

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
 • Heeft werkervaring in een commerciële werkomgeving.
 • Heeft kennis en ervaring met het opstellen van offertes.
 • Heeft werkervaring binnen de horeca.
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office.

Jij beschikt over de volgende competenties.

 • Commercieel denkvermogen.
 • Creatief.
 • Prestatiemotivatie.
 • Cijfermatig inzicht.
 • Communicatief vaardig.

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur in de week. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving bij een van de drukst bezochte muziekpodia van Nederland. Salariëring geschiedt conform de CAO voor de Nederlandse Podia, schaal 5.

Interesse?
Een gemotiveerde schriftelijke reactie met cv kun je richten aan: vacature@dedoelen.nl. Je mag ook altijd even bellen met Sophie Zurhaar (HR adviseur) via 010 217 79 77.

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.