Amare: Technisch Producent

Amare in Den Haag zoekt een Technisch Producent voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWelkom bij divers Amare

Amare is het cultuurgebouw van Den Haag. We zitten midden in de stad van Den Haag. Met al haar culturen vinden we het belangrijk dat we ook de stad erbij betrekken. Je bent altijd welkom om te solliciteren wie je ook bent, maakt niet uit welke leeftijd je hebt en welke achtergrond je hebt.

Dit zijn wij
Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten heeft Amare ook een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Voor de afdeling Techniek van Amare zijn wij op zoek naar een Technisch Producent die verantwoordelijk is voor de programma’s en activiteiten in de openbare ruimte en vergadercentra. Als technisch producent werk je in een mooi en nieuw gebouw midden in het hart van Den Haag waar elke dag 1000 mensen binnen lopen. Als Technisch Producent ben jij verantwoordelijk voor de feitelijke realisatie en werkvoorbereiding van alle producties in de openbare ruimte van Amare en daarbij inzetbaar op alle disciplines van podiumtechniek. Gedacht kan worden aan het verzorgen van toespraken bij congressen, het uitlichten van exposities, het ondersteunen bij videopresentaties, het regelen van geluid bij muziekoptredens en nog veel meer. Krijg je hier energie van? Lees dan verder.

Technisch Producent

36 uur per week

Dit is je werk
Als technisch producent heb jij een specialistische functie op podiumtechnisch gebied in combinatie met coördinerende taken. De volgende werkzaamheden zal jij gaan uitvoeren.

Als technisch producent:

  • maak je vooraf afspraken met de bespelers en andere gasten van Open Amare en bereid je producties voor;
  • ben je het aanspreekpunt voor bezoekende crew en artiesten;
  • ondersteun je zakelijke evenementen in de publieke ruimte en breakout rooms.
  • werk je nauw samen met de creatief en technisch producent Open Amare;
  • ben je aanwezig bij de uitvoer van het programma. Afhankelijk wat de uitvoer van het programma vraagt, ben je bij de gehele of gedeelte van de uitvoer aanwezig;
  • ben je verantwoordelijk voor de naleving van brandweervoorschriften, arbo-regels en veiligheidsvoorschriften.

Dit is jouw inbreng
Je hebt kennis van moderne theatertechniek en relevante werkervaring. Daarnaast ben je in het beziet van MBO+ met functie gerelateerde scholing. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekende crew en artiesten. Daarom is het belangrijk dat je een open en gastvrij karakter hebt. Ook houd je ervan om snel te schakelen en ad-hoc te reageren in een steeds veranderende omgeving.

Dit bieden wij je
Wij bieden je een leuke en afwisselende baan op een fantastische werkplek met enthousiaste collega’s waarbij je veel verschillende mensen ontmoet. Jouw creatieve inbreng wordt gewaardeerd in een omgeving die in ontwikkeling is. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris is marktconform, volgens de CAO Nederlandse Podia; schaal 5. Inschaling is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je 8% van jouw brutoloon aan onregelmatigheidstoeslag per maand. Ook ontvang je 8% vakantiegeld en 1,65% eindejaarsuitkering. Amare kent een goede pensioenregeling bij PFZW. Ook hebben wij een reiskostenregeling en bieden wij een fietsleaseplan aan. Wanneer het je leuk lijkt, kun je zelf ook veel voorstellingen en concerten gratis bezoeken samen met nog iemand.

Wij maken graag kennis met jou!
Heb je interesse solliciteer dan door het sturen van jouw motivatiebrief en cv via onderstaande button ‘Solliciteer!’. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hugo van Hulst, e-mail hugo.vanhulst@amare.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.