Amare: Monteur Onderhoud Techniek

Amare in Den Haag zoekt een Monteur Onderhoud Techniek voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenAmare is het cultuurgebouw van Den Haag. We zitten midden in de stad van Den Haag. Met al haar culturen vinden we het belangrijk dat we ook de stad erbij betrekken. Je bent altijd welkom om te solliciteren wie je ook bent, maakt niet uit welke leeftijd je hebt en welke achtergrond je hebt.

Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten heeft Amare ook een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Voor de afdeling Techniek van Amare zijn wij op zoek naar een monteur onderhoud techniek om ons team te komen versterken. Als monteur werk je in een mooi en nieuw gebouw midden in het hart van Den Haag waar elke dag 1000 mensen binnen lopen.

Monteur Onderhoud Techniek

32 tot 36 uur per week 

Dit is je werk
Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de podiumtechnische lichtapparatuur in Amare.

De volgende werkzaamheden zul jij gaan uitvoeren. Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor

  • Het lokaliseren en oplossen van storingen en het voornamelijk op elektrotechnisch gebied verrichten van preventief en correctief onderhoud van de lichttechnische apparatuur.
  • Het opzoeken van storingen en rapport opmaken voor extern te verrichten reparaties.
  • Soldeerwerkzaamheden mogelijk ook voor de AV afdeling.
  • Het verrichten van NEN3140 keuring aan de lichttechnische installaties.
  • Samen met de eerste belichter het opzetten en bijhouden van administratiesysteem onderhoud en reparaties lichttechniek.
  • Het aansturen van andere technici in onderhoudstaken.

Dit is jouw inbreng
Je hebt kennis van theatertechnische podiumverlichting en bij voorkeur relevante werkervaring. Daarnaast ben je in het bezit van minimaal een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je bent bekend en hebt ervaring met NEN1010, NEN3140 en aanverwante Arbowetgeving. Je bent communicatief sterk en kunt op een duidelijke manier sturing geven aan de technici in de onderhoudstaken die er te doen zijn.

Dit bieden wij je
Wij bieden je een leuke en afwisselende baan op een fantastische werkplek met enthousiaste collega’s waarbij je veel verschillende mensen ontmoet. Jouw creatieve inbreng wordt gewaardeerd in een omgeving die in ontwikkeling is. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris is marktconform, volgens de CAO Nederlandse Podia; schaal 5. Inschaling is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 1,65% eindejaarsuitkering. Amare kent een goede pensioenregeling bij PFZW. Ook hebben wij een reiskostenregeling en bieden wij een fietsleaseplan aan. Wanneer het je leuk lijkt, kun je zelf ook veel voorstellingen en concerten gratis bezoeken samen met nog iemand.

Wij maken graag kennis met jou!
Heb je interesse solliciteer dan door het sturen van jouw motivatiebrief en cv via onderstaande button ‘solliciteer nu’.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Hugo van Hulst, e-mail hugo.vanhulst@amare.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.