Kunstlinie: Dutymanager

Kunstlinie in Almere zoekt een Dutymanager voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKunstlinie is het stadscultuurhuis van Almere. Een ontmoetingsplaats waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur en workshops. Ons iconische gebouw staat pal aan het Weerwater, in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht.
Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in Almere door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst en cultuur te laten beleven.

Wij zoeken met ingang van uiterlijk 1 september een Dutymanager voor onze afdeling Hospitality.

Dutymanager (m/v/x)

24 tot 36 uur per week

De functie
Als Dutymanager draag je de eindeverantwoordelijkheid voor de uitvoer van onze voorstellingen, openingen en (zakelijke)evenementen. Je maakt de planningen, zorgt voor een goede briefing aan onze vrijwillige en betaalde medewerkers en ben gedurende het evenement het gezicht van Kunstlinie.

Samen met onze Technici en het hele Hospitalityteam zorg je ervoor dat alle artiesten, gasten en collega’s zich welkom voelen en net iets blijer het pand verlaten dan dat ze zijn binnengekomen. Je creëert een warme en gezellig sfeer waarbij vrolijkheid, hartelijkheid en gastvrijheid de kerningrediënten zijn.

Naast de uitvoering van de evenementen werk je samen met het team van Dutymanagers om alle voorbereidingen te treffen en heeft elke Dutymanager zijn/haar/hun eigen portefeuille. Ben je geordend, houd je van cijfers en zorg je graag dat alles voorhanden is? Dan is inkoop en voorraadbeheer jouw domein. Vind je het juist leuker om jouw collega’s te trainen en te zorgen dat er altijd genoeg medewerkers zijn? Dan is personeelsplanning jou onderdeel, of houd je meer van het ontvangen van potentiële nieuwe klanten en het nauwkeurig plannen van evenementen? Dan past de zakelijke verhuur helemaal bij jou.

Wie ben jij?

 • Je vindt het leuk om met mensen te werken en samen te werken met je collega’s.
 • Je bent ook beschikbaar in het weekend en de avonduren.
 • Je bent communicatief vaardig, vindt het leuk om een praatje te maken en hebt een positieve uitstraling.
 • Je bent proactief.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Almere.
 • Je hebt drie tot vijf jaar leidinggevende ervaring in de horeca.
 • In het bezit van Sociale Hygiëne, BHV en BHV-ploegleider of bent bereid dit spoedig te halen.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week, met de intentie dit na een jaar te verlengen.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden.
 • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s.
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia (schaal 5 of 6).
 • Vakantiegeld (8%), pensioen, eindejaarsuitkering, vaste reiskostenvergoeding en gratis toegangskaarten voor onze voorstellingen.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Diversiteit
Kunstlinie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Als organisatie streven wij naar een grotere culturele diversiteit van ons publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct via solliciteren@kunstlinie.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.