Schouwburg Amstelveen: Medewerker Marketing & Communicatie

Schouwburg Amstelveen in Amstelveen zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 11-06-2023Schouwburg Amstelveen is een bruisende schouwburg in het hart van Amstelveen. Naast een Grote Zaal met commerciëlere producties is er een Kleine Zaal met intieme voorstellingen en een Filmzaal met filmhuis- en jeugdfilms. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, educatieprojecten, evenementen en congressen.

We vieren in 2025 ons 50-jarig bestaan en hebben ambitieuze (verbouwings)plannen voor de nabije toekomst waarbij de schouwburg een nóg prominentere rol gaat spelen in Amstelveen en de regio.

Voor de organisatie van dit alles zoeken wij natuurlijk de beste mensen! Kom jij ons team versterken?

Medewerker Marketing & Communicatie

32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een gedreven medewerker Marketing & Communicatie die ons M&C-team komt versterken. Ben jij een generalist met een voorliefde voor contentmarketing, weet jij elke doelgroep zo persoonlijk mogelijk te enthousiasmeren voor onze mooie en brede programmering en heb je affiniteit met theater? Lees dan snel verder en wie weet word jij vanaf komend seizoen onze nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Je bent hét aanspreekpunt binnen de afdeling Marketing & Communicatie op het gebied van contentmarketing en je neemt ook zelf de marketing & communicatie van een deel van de voorstellingen voor je rekening. Je hebt oog voor beeld en gevoel voor taal en weet voor elke doelgroep de juiste voorstelling, boodschap en tone-of-voice te vinden. Je weet het publiek echt te raken met je teksten en kunt als geen ander het (merk)verhaal van de schouwburg voor het voetlicht brengen. Naast alle voorstellingen zijn er diverse projecten en festivals waarvoor we een beroep op je algemene marketingexpertise en creativiteit zullen doen.

De afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit vier collega’s plus een stagiair. Iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheden en expertise, maar er wordt ook veel in teamverband gewerkt en kennis gedeeld. We zorgen voor een state-of-the-art website die de klantreis moeiteloos ondersteunt, maken jaarlijks een seizoenbrochure, schrijven nieuwsbrieven, hebben elk jaar verschillende campagnemomenten, zorgen voor een vlekkeloos verloop van de kaartverkoop en onderhouden contacten met diverse externe partijen over voorstellings- en marketinggerelateerde onderwerpen.

Wat wij bieden

  • Een dynamische functie van gemiddeld 32 uur per week.
  • Een inspirerende werkomgeving bij een theater dat volop in beweging is.
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen.
  • De kans om de mooiste voorstellingen van dichtbij te zien.
  • Een marktconform salaris op basis van de CAO Nederlandse Podia. Bij goed functioneren zetten we je contract na een jaar om in een vast dienstverband.

Wat wij vragen

  • Marketing- of communicatie-opleiding op tenminste HBO-niveau.
  • Relevante (content)marketing- en communicatie-ervaring.
  • Ervaring met e-mailmarketing en het schrijven van teksten voor diverse on- en offline media.
  • Een creatieve en oplossingsgerichte instelling.

Daarnaast houd je het hoofd koel bij deadlines en vind je het leuk om veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Uiteraard heb je affiniteit met theater en ben je een fijne collega om mee samen te werken.

Solliciteren
Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in wat wij vragen? Stuur dan voor 12 juni een mail met je motivatie en cv naar vacature@schouwburgamstelveen.nl.

Informatie
Heb je eerst nog vragen neem dan gerust contact op met Quirine Muntz (Hoofd Marketing & Communicatie) of Annette Vonk (Personeelszaken) via 020 547 51 61.

De eerste ronde gesprekken is gepland voor 20 en 22 juni.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.