YIPP: Office Manager+

YIPP in Amsterdam zoekt een Office Manager+ voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 20-06-2023YIPP maakt wereldwijd games en interactieve installaties voor musea en experience centers. Ons hart gaat sneller kloppen van het vermengen van de fysieke wereld met de digitale om zo unieke ervaringen te creëren! We experimenteren constant met de nieuwste technologieën en zoeken de grenzen daarvan op om ze in onze projecten toe te passen. Inhoudelijk maken we met elk project weer een frisse duik in een nieuw onderwerp, van wetenschap tot geschiedenis, van cultuur tot technologie en nog veel meer. De sfeer op kantoor is is informeel, creatief en warm, maar ook gedreven om mooie dingen te maken. We hebben een gezellig team en een prachtige werkplek in het bruisende Amsterdam-Oost.

Wij zoeken per direct een energiek en ervaren persoon die YIPP op facilitair, administratief en organisatorisch gebied soepel laat lopen. Iemand die initiatief neemt: we zijn een platte organisatie en je kunt hier echt een verschil maken met je eigen inbreng!

Office Manager+

32 tot 40 uur per week

Werkzaamheden
Het werk is erg divers: je bent als eerste binnen, op facilitair gebied regel je een lekkere lunch, zorg je dat de kantoorspullen op voorraad blijven, onderhoud je het contact met de schoonmakers, koop je cadeautjes voor jarige collega’s, communiceer je met de gemeente en verhuurder en help je leuke uitjes en borrels organiseren.

Organisatorisch en administratief neem je onder andere het voortouw in het regel- en papierwerk bij mensen die in dienst komen of uit dienst gaan, je voert personeelsmutaties door in de salaris-, pensioen- en verzuim-programma’s, je houdt de verlofadministratie up to date. Je bent contactpersoon van de Boekhouder om de administratie compleet te krijgen.

Het resultaat van jouw aanwezigheid en ondersteuning: rust, een opgeruimde en fijne werkplek, maar bovenal blije collega’s. Everybody happy? Yes! Daar doe je het voor!

Over jou

  • Minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een echte regelaar en organisator.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Dienstverlenende instelling en iemand die graag helpt.
  • Je bent proactief en assertief.
  • Beheerst de Nederlandse taal in spraak en schrift.

Wat wij bieden
Uiteraard bieden we een marktconform salaris met pensioenvoorziening, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en oog voor een goede werk-privé balans. We hebben een inspirerende werkplek in Amsterdam-Oost, met een compact, informeel team van 18 fijne mensen, leuke uitjes en gezellige lunch!

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie en CV naar work@yipp.nl. De uiterste reactiedatum is 20 juni 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.