Toomler: Assistent Bedrijfsleider

Toomler in Amsterdam zoekt een Assistent Bedrijfsleider voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenToomler is de comedyclub van de comedians van Comedytrain, het toonaangevende collectief met leden als Daniël Arends, Peter Pannekoek, Theo Maassen, Roué Verveer, Sanne Wallis de Vries, Patrick Laureij en vele andere talenten. De zaal van Toomler telt 140 zitplaatsen waar de gasten voorafgaand aan de show een hapje kunnen eten en na de show kunnen na borrelen met een drankje.

Toomler in Amsterdam is op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider voor 32-40 uur per week.

Assistent Bedrijfsleider

32 tot 40 uur per week

Functieomschrijving
Als assistent bedrijfsleider van Toomler ben je medeverantwoordelijk voor de gang van zaken in de club. De meeste tijd spendeer je op de vloer door het actief meewerken, coachen en aansturen. Je bent druk bezig met het ontvangen en bedienen van de gasten, het bereiden van gerechten en achter de bar maak je de door de comedians gekozen cocktails.

Ook zal je regelmatig verantwoordelijk zijn voor het openen of afsluiten van Toomler. Je draagt de zorg voor het maandelijks opstellen van het personeelsrooster. Daarnaast heb je oog voor de consequente netheid en organisatie van de keuken, waaronder de maandelijkse stocktelling en het HACCP-beleid.

Profiel
We zijn op zoek naar iemand met minimaal twee jaar ervaring in de horeca. Een betrokken en actief meedenkend persoon die het leuk vindt het jonge team van Toomler te inspireren en motiveren. Iemand die zijn of haar gevoel voor sfeer, kwaliteit en gastvrijheid kan behouden tijdens de vaak uitverkochte avonden. Je bent een harde werker, vindt het geen probleem om overdag, in de avonden en weekenden te werken. Interesse in cultuur, met name comedy, is een pre.

Je bent tussen de 32 tot 40 uur inzetbaar. Het salaris is conform horeca-cao en is afhankelijk van je ervaring. Het beschikken over een SVH is geen vereiste, maar wel fijn.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam en wil je werken bij de club met het keurmerk van stand-upcomedy in Nederland, stuur dan je sollicitatiebrief en CV.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.