Theater Walhalla: Medewerker Secretariaat

Theater Walhalla in Rotterdam zoekt een Medewerker Secretariaat voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheater Walhalla in de wijk Katendrecht organiseert per jaar meer dan 300 voorstellingen, die over het algemeen toegankelijk, eigenzinnig, verrassend en lekker Rotterdams zijn. Van grappige jeugdvoorstellingen, cabaret en mooie theaterconcerten tot hedendaagse spoken word avonden of producties met schurende thema’s, die nodig zijn om verteld te worden. Daarnaast krijgen (jonge) theatermakers in Werkplaats Walhalla de ruimte zich te ontwikkelen en worden er jaarlijks minimaal 10 producties gerealiseerd. Het theater is door zijn intieme sfeer zeer geliefd bij zowel bezoekers als artiesten. Rondom de theaterprogrammering zijn de zalen te huur voor allerlei soorten evenementen.

Medewerker Secretariaat (m/v/x)

32 uur per week

Over jou
We zoeken een collega die het heerlijk vindt om mensen te verwelkomen en in de watten te leggen. Persoonlijk contact en gastvrijheid richting bezoekers, artiesten, technici en onze grote groep vrijwilligers staan dan ook hoog in het vaandel. Je werkt secuur en je bent open minded, vriendelijk, betrokken, proactief en bovenal op een charmante manier volhardend en vasthoudend. Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in Rotterdam.

Kernactiviteiten

  • Eerste aanspreekpunt voor iedereen die Walhalla bezoekt onder kantoortijden.
  • Eerste lijn bij kaartverkoop, zowel telefonisch als via e-mail.
  • Verzorgen van service e-mails en stroomlijnen van overige bezoekersinformatie.
  • Zorgdragen voor de uitstraling van Walhalla.
  • Algehele ondersteuning van de medewerkers op kantoor, zoals administratieve
    handelingen, opruimen en geordend houden van kantoor, rondleidingen geven aan potentiële verhuurders en het plaatsen van (online) bestellingen, boodschappen doen, cadeautjes kopen enzovoorts.
  • Maandelijks een interne nieuwsbrief opstellen met alle nieuwtjes binnen de organisatie.
  • Productionele taken voor de kindertalkshow Tussen Kunst & Kids.
  • Af en toe een avond- of weekenddienst. Je bent dan het aanspreekpunt rondom een voorstelling.

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante baan (die eventueel ook als duobaan in te vullen is) in een informele sfeer waarin je jouw talenten kunt benutten en waarin je een bijdrage levert aan een inclusief werkklimaat. Op jaarbasis krijg je 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek én er is een goede pensioenregeling. Salaris is conform de cao Nederlandse Podia.

Solliciteren?
Walhalla vindt het belangrijk om op de werkvloer een diversiteit aan mensen te hebben, vanuit achtergrond, ervaring, leeftijd, gender, seksuele voorkeur en karakter. Wij willen dat jij je prettig en veilig voelt, waar je dan ook in gelooft en van wie je ook houdt. We streven ernaar dat je jouw talenten verder kunt ontwikkelen in een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Wij moedigen iedereen van alle leeftijden aan om te reageren op deze vacature, maar juist ook als jij een andere culturele achtergrond hebt dan de Nederlandse.

Bij interesse mag je jouw motivatie schriftelijk of in een filmpje sturen naar Roxanne Broekhuizen: roxanne@theaterwalhalla.nl.

Hopelijk tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.