Theater Walhalla: Boekhouder of Administrateur

Theater Walhalla in Rotterdam zoekt een Boekhouder of Administrateur voor 12 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheater Walhalla in de wijk Katendrecht organiseert per jaar meer dan 300 voorstellingen, die over het algemeen toegankelijk, eigenzinnig, verrassend en lekker Rotterdams zijn. Van grappige jeugdvoorstellingen, cabaret en mooie theaterconcerten tot hedendaagse spoken word avonden of producties met schurende thema’s, die nodig zijn om verteld te worden. Het theater is door zijn intieme sfeer zeer geliefd bij zowel bezoekers als artiesten. In Werkplaats Walhalla krijgen (jonge) theatermakers de ruimte om zich te ontwikkelen. Jaarlijks worden er minimaal tien producties gemaakt. Rondom de theaterprogrammering zijn de zalen te huur voor allerlei soorten evenementen: congressen, seminars, brainstorms, presentaties, eindejaarsbijeenkomsten, vergaderingen, tv-opnames, borrels, bedrijfsfeesten, diners en ga zo maar door. Als Boekhouder werk je nauw samen met de Zakelijk Leiders van Theater Walhalla en Werkplaats Walhalla.

Boekhouder of Administrateur (m/v/x)

12 tot 16 uur per week

Over jou
Ben jij accuraat en klantvriendelijk? Werk je snel (en secuur!) en streef je er steeds naar om het beste resultaat te combineren met het meest optimale werkproces? Check dan vooral ook het volgende lijstje:

 • Je kunt goed uit de voeten met AFAS, TriFact en Moneybird of bent bereid dat te leren.
 • Je bent uiterst handig met Excel.
 • Ervaring in de culturele sector is een pre.
 • Je hebt affiniteit met personeelszaken.
 • Je bent in de gelegenheid om een deel van je uren op het kantoor van Walhalla te werken.

Kun jij zelfstandig boekhoudingen voeren en onder andere de volgende werkzaamheden op je nemen?

 • Inkoopfacturen inboeken en verkoopfacturen opmaken.
 • Kosten toewijzen aan de juiste projecten/onderdelen.
 • Betalingen & incasso’s verzorgen.
 • Debiteurenbeheer.
 • Personeelsmutaties bijhouden en loonstroken opvragen bij de salarisadministratie.
 • Urenregistratie beheren.
 • Kwartaalrapportages maken voor het Bestuur van Walhalla.

Wij bieden
We volgen de Cao Nederlandse Podia en deze functie valt in schaal 4. Voeg (indien je freelance werkt) een indicatie van je culturele uurtarief toe aan jouw motivatiebrief.

Solliciteren?
Is de functie op het lijf geschreven? Schrijf dan een korte, maar krachtige motivatie waarom jij de aangewezen persoon bent om deze taak op je te nemen. Laat weten wie jij bent, wat je werkwijze en drijfveren zijn.

Bij interesse mag je jouw motivatie schriftelijk of in een filmpje sturen aan Anouk de Riet en Krista Wigbout: boekhouding@theaterwalhalla.nl

Walhalla vindt het belangrijk om op de werkvloer een diversiteit aan mensen te hebben, vanuit achtergrond, ervaring, leeftijd, gender, seksuele voorkeur en karakter. Wij willen dat jij je prettig en veilig voelt, waar je dan ook in gelooft en van wie je ook houdt. We streven ernaar dat je jouw talenten verder kunt ontwikkelen in een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Wij moedigen iedereen van alle leeftijden aan om te reageren op deze vacature, maar juist ook als jij een andere culturele achtergrond hebt dan de Nederlandse.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.