Theater Oostpool en Theater Sonnevanck: Medewerker Relatiebeheer Jongerenvoorstellingen

Theater Oostpool en Theater Sonnevanck in Arnhem en Enschede zoeken een Medewerker Relatiebeheer Jongerenvoorstellingen voor 20 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 11-06-2023Theater Sonnevanck is een landelijk opererend jeugdtheatergezelschap behorend tot de Culturele Basisinfrastructuur (BIS) van Nederland. Sonnevanck maakt nieuw muziektheater voor iedereen vanaf vier jaar en werkt door heel Nederland vanuit ons eigen huis in het centrum van Enschede.

Theater Oostpool uit Arnhem maakt als groot (BIS), nationaal theaterbedrijf urgent en uitdagend (muziek)theater voor volwassenen en jongeren. In 2022 zagen zo’n 120.000 mensen een show van Theater Oostpool in de Nederlandse theaters. Het eigen theater is dé plek waar ze experimenteren, maken, proberen, monteren en spelen.

Samen spelen Oostpool en Sonnevanck jaarlijks meer dan 350 voorstellingen voor jongeren in het voortgezet onderwijs (VO) en het Mbo, en bereiken daarmee zo’n 15.000 bezoekers: op de schoolpleinen van scholen voor voortgezet onderwijs, in onze vrachtwagentrailer en in de klas, met de nadruk op Oost-Nederland.

Wij zoeken een doortastende collega wiens passie het is om van jongeren de theaterliefhebbers van de toekomst te maken. Die ervoor zorgt dat onze voorstellingen geboekt/gekocht (blijven) worden door scholen in het voorgezet onderwijs. En die ervoor gaat dat nog meer leerlingen, zowel in het VO als op het Mbo, onze voorstellingen gaan zien.

Medewerker Relatiebeheer Jongerenvoorstellingen

20 tot 24 uur per week

Word jij het gezicht van Sonnevanck en Oostpool in het voortgezet onderwijs? Vind je het leuk om op pad te gaan door de regio en nieuwe contacten te leggen en bestaande uit te bouwen?

Jouw functie

 • Je onderhoudt intensief en actief het contact met scholen en bemiddelaars.
 • Je werkt systematisch aan relatiebeheer en neemt initiatief in de verbetering en/of vernieuwing daarvan.
 • Je gaat proactief op zoek naar nieuwe scholen (met name in het Mbo) die onze voorstellingen nog niet afnemen en vindt het leuk het netwerk steeds verder uit te breiden.
 • Je verzorgt de administratie, planning en het contractbeheer dat nodig is om de verkoopgesprekken te vertalen naar definitieve afspraken.
 • Afhankelijk van je woonplaats is een van beide gezelschappen je standplaats, waarbij je bereid bent tweewekelijks een dag op de andere locatie jouw werkzaamheden uit te voeren.

Welke kwaliteiten zoeken wij?

 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor podiumkunsten en jeugdtheater
 • Je hebt kennis van het werkveld, van wat er speelt in VO en Mbo.
 • Je hebt een relevante Hbo-opleiding
 • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler.
 • Je bent bereid flexibel met je werktijden en dagen om te gaan.
 • Je bent woonachtig in Enschede en omgeving of in Arnhem en omgeving.

Wat bieden wij?

 • Twee leergierige en dynamische theatergezelschappen.
 • Gedreven collega’s met oog voor de lange historie én toekomst van Oostpool en Sonnevanck als landelijke gezelschappen met Oostelijke wortels.
 • Salariëring conform de Cao Toneel & Dans 2022/2023, schaal V, minimaal € 2.432,- bruto en maximaal € 3.610,- bruto op fulltime basis. Inschaling geschiedt op basis van relevante werkervaring.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder meer 27 vakantiedagen plus 12 ATV dagen op fulltime basis, een gunstige pensioenregeling en gratis toegang tot alle Sonnevanck en Oostpool voorstellingen. Ook krijg je van ons onder meer een nieuwe laptop, vergoeding voor je telefoon en ruime opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatie met CV vóór 12 juni 2023 naar hr@theateroostpool.nl.

Vragen over de inhoud van de vacature kun je stellen aan Michiel Nannen, Zakelijk Directeur Oostpool, via michiel@theateroostpool.nl of door te bellen naar 026-4437655, of Lieke Bisseling, Zakelijk Directeur Sonnevanck, via bisseling@sonnevanck.nl of 053-4315400.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 15 juni in Arnhem. Een tweede gesprek vindt plaats op 22 juni in Enschede.

Sonnevanck en Oostpool bouwen aan organisaties die een afspiegeling vormen van de maatschappij, met een diversiteit aan perspectieven en achtergronden. Een team waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Voel je uitgenodigd om te solliciteren!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.