Theater De Vaillant: Combinatiefunctionaris

Theater De Vaillant in Den Haag zoekt een Combinatiefunctionaris voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenTheater De Vaillant is het cultuuranker van de Haagse Schilderswijk. De Vaillant vervult met een cultureel aanbod een sociale functie in de wijk. Wekelijks vindt op woensdagmiddag de Sociale Tafel plaats, waar senioren uit Den Haag gezamenlijk eten en cultureel aanbod krijgen voorgeschoteld. Deze aanpak gaat vanaf komend seizoen uitgebreid worden. Naast een aanbod voor senioren, worden er Sociale Tafels opgericht voor nieuwe doelgroepen.

Om deze nieuwe doelgroepen te bereiken én om de bestaande groep nog beter te bereiken, zoeken wij een combinatiefunctionaris voor 28 uur per week, voorlopig voor 6 maanden.

Combinatiefunctionaris

28 uur per week

De wijk in!
Voor mensen in de knel en mensen in eenzaamheid is persoonlijke contact een eerste stap naar ontmoeting en eigen regie. Je gaat daarom actief op pad in de wijken om mensen vanachter de spreekwoordelijke geraniums vandaan te halen en aan tafel in contact te brengen met anderen en met cultuur die bij hen past. Via dokterspraktijken, buurthuizen, woonvoorzieningen, de markt en andere plekken die mensen bezoeken of bewonen, ga je kennismaken. Daarnaast ben je aanwezig bij de Sociale Tafels en ontvangt de bezoekers en zorgt dat zij zich welkom voelen. Ook draag je inhoudelijk bij aan het culturele programma, waarvoor je de wensen en mogelijkheden hebt geïnventariseerd.

Ben jij gastvrij? Maak je makkelijk contact en een praatje? Heb je een talent om mensen bij elkaar te brengen?

Ben je per 1 juli 2023 beschikbaar voor 6 maanden?
Bij bieden je een functie op MBO+ niveau, van 28 uur per week. De inschaling is op basis van de CAO Nederlandse podia.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Mary Semeleer, Mary@devaillant.nl // 070-4452800.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.