The GrooveBuzz: Boeker / Salesmanager

The GrooveBuzz in Vianen zoekt een Boeker / Salesmanager voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenThe GrooveBuzz is een nieuwe professionele funkrock/bluesrockband opgericht voor en door muzikanten.

The GrooveBuzz beleefde vorige maand haar première in Paradiso en heeft daarna de belangstelling gewekt van o.a. RTV Utrecht die een tv-programma aan The GrooveBuzz gaat wijden. Een greep uit het komende programma is o.a. het Noordparkfestival Zwijndrecht, Tivoli Vredenburg Utrecht, Grounds Rotterdam…..

Wat is er zo bijzonder aan The GrooveBuzz
Allereerst is The GrooveBuzz een funkrockband, en daar zijn er niet veel meer van. De stomende energie van The GrooveBuzz staat garant voor een swingend optreden. Het repertoire bestaat uit strakke en vette rocknummers met een forse funkinslag, afgewisseld met te gekke rockballads.

The GrooveBuzz is opgezet met een maatschappelijke meerwaarde. Vandaar
dat naast de band een gelijknamige stichting werd opgezet die zich hard maakt om muzieklessen, muziektherapie en muziekprojecten mogelijk te maken voor mensen die niet op eigen kracht aan deze projecten deel kunnen nemen.

The GrooveBuzz organiseert meerdere keren per jaar shows in theaters en op poppodia waar bands uit de doelgroep worden meegenomen zodat zij een kans krijgen zich te presenteren. Daarnaast richt de stichting zich op sponsorwerving om haar doelen mogelijk te maken. We doen dit o.a. door actieve acquisitie en de uitgifte van ons eigen magazine, waarvan binnenkort de eerste editie verschijnt.

Naast de concerten die The GrooveBuzz organiseert met en voor de doelgroep, richten de activiteiten zich ook op het werven van optredens voor de band zelf.

Wij zoeken daarvoor een

Boeker / Salesmanager

In overleg

We zoeken een kandidaat die thuis is in het netwerk van de poppodia en festivals en die zich voornamelijk zal gaan richten op de band-boekingen.

Je beschikt over bewezen commerciële vaardigheden en kennis van podiumtechniek is een pre. Je werkt in nauw contact met de Zakelijk Leider / Bestuurder van The GrooveBuzz.

Verdiensten zijn op basis van een nader te bepalen percentage van de omzet.

Ben jij die commerciële topper die wij zoeken?
Voel jij je aangesproken om je in te zetten voor den band, maar ook voor de doelen van de stichting? stuur dan een email met motivatie en jouw C.V. naar: info@thegroovebuzz.nl

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.