TapasTheater: Shiftleader Horeca

TapasTheater in Amsterdam zoekt een Shiftleader Horeca voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenTapasTheater is een uniek concept. Op de begane grond is een foodbar waar je lekker kan eten en gezellig kan borrelen volgens ons concept van kleine gerechtjes. Het theatergedeelte in het souterrain heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dit betekent dat elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen hoeveel voorstellingen ze zien en wanneer ze hun avond beginnen en eindigen. Lees verder op de website.

Met het oog op uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Shiftleader Horeca

16 tot 24 uur per week | per juli 2023 (eerder / later is mogelijk, startdatum sowieso in overleg)

Heb je (leidinggevende) ervaring in de horeca en neem je graag het voortouw? Heb je een gastvrije houding, ben je communicatief sterk én vind je het fijn om onze gasten in de watten te leggen? En snap jij de sfeer én missie van TapasTheater? Dan zoeken we jou!

Over de functie
Als shiftleader ben je de kern van de service naar onze gasten. Je inspireert én stuurt je collega’s uit het team op de vloer aan. De diverse en afwisselende werkzaamheden van dit team bestaan uit de ontvangst van gasten, barwerk en bediening, ticketcontrole en -verkoop én diverse keukenwerkzaamheden. Samen zorg je ervoor dat de gasten van TapasTheater een topervaring hebben, dat staat namelijk centraal bij TapasTheater.

Daarnaast heb je als shiftleader een essentiële rol in het constant verbeteren van onze service en kwaliteit. Je denkt mee over hoe we de ervaring van onze gasten kunnen verbeteren, en voert dit ook uit. TapasTheater is een groeiende start-up met alle kansen en mogelijkheden die daarbij komen kijken.

Wat ga je doen?

 • Operationeel aansturen van collega’s van het barteam.
 • Je ondersteunt zelf allround bij diverse werkzaamheden.
 • Je haalt er voldoening uit om naar een optimale omzet te streven.
 • Je opent én sluit de avond af (we zijn open voor gasten van woensdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur).
 • Je inventariseert en verzorgt bestellingen voor de volgende dag.

Weet dat deze rol nog niet geheel vastomlijnd is en we gaan graag in gesprek!

Wat bieden wij?

 • Leuke en afwisselende horecabaan in een creatieve omgeving, met gezellige collega’s in een hecht team in Amsterdam.
 • Parttime functie.
 • Salaris conform horeca CAO (inclusief maandelijkse uitkering van vakantiegeld en -dagen).
 • Mogelijk als dienstverband of op ZZP-basis.
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Minimaal twee teamuitjes per jaar.
 • Als personeel mag je gratis TapasTheater-shows bijwonen buiten werktijd

Wie zoeken wij?

 • Je bent een teamplayer die het TapasTheater barteam aanstuurt, inspireert en begeleidt waar nodig.
 • Je houdt je hoofd koel en denkt oplossingsgericht.
 • Gastvrijheid staat bij jou centraal.
 • Je bent verantwoordelijk en representatief.
 • Je bent minimaal twee avonden in de week beschikbaar, waarvan één vrijdag- of zaterdagavond.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de horeca.
 • Je snapt de sfeer én missie van TapasTheater.

Stuur ons zo spoedig mogelijk een motivatie (inclusief werkervaring of CV) via info@tapastheater.nl. Mail voor vragen en/of meer info naar tessa@tapastheater.nl (ten name van Tessa Harmsen) of bel naar 020-7759425.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.