Stichting C.: Secretariële Ondersteuner Ondernemingsraad

Stichting C. in Hoofddorp zoekt een Secretariële Ondersteuner Ondernemingsraad voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 13-06-2023C. is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van de schouwburg, poppodium, kunstencentrum, bibliotheek en podium voor architectuur. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vijf bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het Vestzaktheater Het Oude Raadhuis. Bij stichting C. werken ruim 200 mensen met een arbeidsovereenkomst. Daarnaast werken wij met vele vrijwilligers, uitzendkrachten en freelancers.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Secretariële Ondersteuner Ondernemingsraad

4 uur per week

Als secretariële ondersteuner voor de ondernemingsraad speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van de OR-leden en rapporteer je op hiërarchisch niveau aan de directeur-bestuurder. Je biedt secretariële en organisatorische ondersteuning aan de ondernemingsraad.

Wat ga je onder andere doen?

  • Je zorgt voor planning en uitvoering van OR-activiteiten en de hieruit voortvloeiende afspraken.
  • Je organiseert OR-vergaderingen, overlegvergaderingen met de bestuurder en zorgt daarbij voor de benodigde faciliteiten en hulpmiddelen.
  • Je zorgt voor de agenda, maakt notulen en houdt op het intranet de OR-pagina up-to-date.
  • Je verzorgt informatieverstrekking inzake scholing van OR-leden en onderhoudt contact met de trainers/opleidingsinstanties.
  • Je bewaakt het OR-budget.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau.
  • Je kunt goed notuleren, stukken opstellen en je beheerst de toepassing van alle relevante office programma’s.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, zoals luistervaardigheid, tact en organisatie-sensitiviteit.
  • Uiteraard heb je een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden
Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Openbare Bibliotheken.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook zelfstandigen zijn welkom om te reageren. Stuur een motivatiebrief mét je cv naar de afdeling Personeelszaken, vacatures@cpunt.nl, onder vermelding van ‘vacature secretariële ondersteuner ondernemingsraad’.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.