Playgrounds: Junior Producent / Office Manager

Playgrounds in Eindhoven zoekt een Junior Producent / Office Manager voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 23-06-2023Playgrounds is het grootste platform op het gebied van innovatief bewegend beeld in Europa, tweede ter wereld. Onze doelgroepen zijn: animatoren, filmmakers, concept artists, grafisch vormgevers, art directors, game designers, sound designers etc.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven organiseren we meerdere festivals per jaar in onder andere Rotterdam, Eindhoven, Breda, Berlijn en in ontwikkeling Taipei, Londen, Portland. We hebben een fysiek bereik van 10.000 creatieve makers en trekken online zo’n 80.000 bezoekers uit de hele wereld. Daarnaast hebben we een talentontwikkelings- en educatief programma, waarin we samenwerken met landelijke partners.

Playgrounds is op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste:

Junior Producent / Office Manager

1 fte

Regelen en organiseren zit in je bloed. Je denkt en werkt actief mee met ons team en krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen en uit te voeren. Je werkt nauw samen met onze financieel directeur en hoofd productie en bedenkt gezamenlijk welke productie-taken uitgevoerd moeten worden voor ons veelzijdige jaarprogramma. Daarnaast ben je de spil in onze organisatie en zorg je ervoor dat Playgrounds een fijne plek is om te werken.

Functie:

 • Je assisteert hoofd productie in de organisatie van onze festivals, exposities & events gedurende het hele jaar.
 • Je organiseert de events die plaatsvinden op ons kantoor: workshops en masterclasses, netwerkborrels, opnames van panels en interviews.
 • Je zorgt voor het reilen en zeilen van ons kantoor: je bewaakt de kantooragenda, zorgt voor inkopen kantoorbehoeften en catering, voorraadbeheer, je regelt de schoonmaak, etc.

Wat we vragen:

 • Je houdt van plannen en structuur aanbrengen
 • Je streeft naar heldere communicatie (Nederlands en Engels) richting het team alsmede onze partners en artiesten
 • Je ziet geen problemen, maar denkt mee aan (creatieve) oplossingen
 • Je bent zelfstandig en werkt hands-on met een scherp productieoog
 • Je houdt van deadlines en gedijd goed in de dynamiek van de culturele sector en creatieve industrie
 • Je deinst niet terug voor wat computerwerk en bent digital savvy (in excel, Word, Adobe Illustrator en InDesign)
 • Je hebt een kritische blik en bent geïnteresseerd in beeldcultuur: animatie, illustratie, fotografie, film, games, grafisch.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Eindhoven of bereid daarnaar toe te verhuizen én in bezit van rijbewijs B of bereid deze te halen.

Wat wij bieden:
Een leuke werkplek midden in Strijp-S en de kans om de wereld samen met Playgrounds verder te ontdekken. Mogelijkheid om 50% thuis te werken. Mogelijkheid tot doorgroeien en (bij)scholing. Loon conform cao Toneel en Dans met aanstelling van ten minste 1 jaar. Daarnaast heeft Playgrounds een eigen pensioenregeling en uitgebreide werknemersverzekeringen. Het is een fulltime functie en je kan per direct beginnen.

Playgrounds stimuleert talent. Sta je aan het begin van een carrière op het gebied van productie, schroom niet om te solliciteren. Playgrounds streeft naar diversiteit die kenmerkend is voor onze beeldcultuur en werkt toe naar een team waar zoveel mogelijk erschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Bij onze wervingsstrategie houden we hier rekening mee. Als blijkt dat je een verrijking bent van onze personele samenstelling, dan zien we dat als meerwaarde.

Meer weten?
Voor vragen kun je je altijd rechtstreeks aan ons richten via info@weareplaygrounds.nl.

Motivatie en cv kunnen gestuurd worden naar: info@weareplaygrounds.nl, ter attentie van Jacklyn Cornelisse.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.