NTR: Junior Producer

De NTR in Hilversum zoekt een Junior Producer voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-06-2023De NTR is de kleurrijke omroep achter veelgeprezen titels als Het Klokhuis, Andere Tijden, Dream School en Kunststof Radio. Vanuit onze missie ‘speciaal voor iedereen’ ontwikkelen we kwalitatieve, relevante programma’s voor alle doelgroepen met programma’s en producties die inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen.

Ben jij een energieke radioproducer met liefde voor muziek? En lijkt het je leuk om met jouw gevoel voor organiseren een bijdrage te leveren aande mooiste concerten op NPO Klassiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Klassiek Radio is voor de registraties en live uitzendingen van het Avondconcert per half augustus 2023 op zoek naar een

Junior Producer

16 uur per week

Dit ga je doen

 • Het contact onderhouden met facilitaire bedrijven over de opnamen en uitzendingen.
 • Schakelen met zalen, orkesten en ensembles over alles wat er nodig is voor een soepele draaidag: van het tijdschema tot de partituren en van de plek voor de audiowagen tot de catering.
 • Parkeerontheffing regelen via de gemeente of de opnamelocatie zelf.
 • Contact onderhouden met de presentator en redacteur over het betreffende programma.
 • Zorgen dat de muziekregie alle partituren in bezit krijgt.
 • Callsheets maken.
 • Live lijnen aanvragen en checken.
 • Zorgdragen voor de archivering van de uitzendingen.
 • Audiofiles met de daarbij behorende licenties aan de betrokkenen sturen.
 • Bijspringen met hand- en spandiensten voor overige radioprogramma’s en podcasts.

Dit ben jij

 • Als producer bekend met radio- en locatieproducties.
 • Een sociale, communicatieve en toegankelijke teamplayer die het leuk vindt om collega’s oplossingsgericht te helpen.
 • Iemand die verschillende werkzaamheden naast elkaar kan doen zonder het overzicht te verliezen en goed snapt waar de prioriteiten liggen.

En dit bieden wij

 • Een contract van 14 augustus tot en met 31 december 2023, met mogelijkheid tot verlenging. Deze functie wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, gehonoreerd binnen salarisklasse F (inschaling tussen € 2.495,39 en € 3.670,21) van de CAO voor het Omroeppersoneel.
 • Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en oog voor jouw ontwikkeling, want naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget waarbij je één keer per vijf jaar € 1.000,- tot je beschikking krijgt.
 • NTR heeft een decemberuitkering van 6%, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, ruim vijf weken vakantie op jaarbasis, jaarlijkse periodieke groei in je salaris, een collectieve pensioenregeling en een maandelijkse tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.
 • Onze bereikbaarheid is ideaal; gratis parkeren voor de deur van het NTR gebouw en het treinstation op vijf minuten loopafstand.
 • Verder wacht jou een klein team van ervaren professionals die je met veel plezier op weg zullen helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Samen verzorgen we zo’n 20 uitzendingen per maand, waarvan een deel ook in het weekend, maar het produceren vindt voornamelijk doordeweeks plaats.
 • De NTR zet zich in voor een betere wereld en is aanjager van het omroepbrede project Albert. Albert heeft tot doel programma’s met minder CO2-uitstoot (en dus duurzamer) te produceren. We bieden inspiratiesessie voor programmateams, een CO2-calculator en delen tips, tricks en ervaringen met als doel zo klimaatneutraal mogelijk te werken.

De NTR streeft tot slot naar een inclusieve organisatiecultuur, waarin iedereen zich thuis voelt en die de diversiteit van de maatschappij weergeeft. Wij geloven dat werken in divers samengestelde teams het werk inspirerend en innovatief maakt. Vanuit verschillende en unieke perspectieven op maatschappelijke ontwikkelingen kunnen we tot nieuwe inzichten komen. En dat is precies waar we naar op zoek zijn. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annechien Braak, Producer Klassieke Muziek: annechien.braak@ntr.nl.

Reageren?
Weet je genoeg, herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen we heel graag uiterlijk 6 juni 2023 jouw motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je gesolliciteerd?
De gesprekken vinden plaats in de periode van 12 juni tot en met 22 juni 2023. Je hoort voor die tijd van ons of we verder met je gaan in de sollicitatieprocedure!

NTR stimuleert diversiteit – NTR omarmt duurzaam produceren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.