Next Nature Network: Junior Accountmanager

Next Nature Network in Eindhoven zoekt een Junior Accountmanager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-06-2023Next Nature Network verkent hoe technologie onze ‘next nature’ wordt. Onze organisatie ontwikkelt rondreizende exposities, publicaties, trainingen en talks. Wij zijn bovendien de gedreven exploitant van het Evoluon in Eindhoven. We bedienen een breed en algemeen publiek, maar ook het bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. Met leden in 44 landen zijn we het internationale netwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in het debat over onze toekomst, waarin biologie en technologie samensmelten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Evoluon in Eindhoven. Ook werken we vanuit Amsterdam en ons netwerk is internationaal. Next Nature bestaat uit een diverse mix van creatieve geesten; van denkers tot makers tot ondernemers. Onze projecten hebben een wereldwijd bereik. Onze tone of voice is open, hoopvol, geïnformeerd, speels, inclusief en verbindend.

Evoluon / Next Nature Network is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

Junior Accountmanager (M/V/X)

40 uur per week

Het Evoluon is een iconisch gebouw in Eindhoven en biedt ruimte voor diverse evenementen zoals congressen, seminars en beurzen. Als Junior Accountmanager Events speel je een essentiële rol bij het plannen en coördineren van evenementen van A tot Z binnen het Evoluon. Je bent verantwoordelijk voor het oppakken van boekingsaanvragen van potentiële klanten en het beheren van bestaande klantrelaties. Door goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten, ben je in staat om op maat gemaakte evenement oplossingen aan te bieden die aansluiten bij hun verwachtingen en doelstellingen.

Verantwoordelijkheden:

 • Actief opvolgen van boekingsaanvragen en het identificeren van nieuwe verkoopkansen
 • Opbouwen en onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten
 • Adviseren van klanten over evenement mogelijkheden en diensten binnen het Next Nature Network
 • Plannen en coördineren van evenementen, inclusief het opstellen van gedetailleerde draaiboeken en het organiseren van benodigde faciliteiten en diensten
 • Samenwerken met interne teams, zoals catering, techniek en logistiek, om ervoor te zorgen dat evenementen succesvol worden uitgevoerd
 • Bijdragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen en omzetgroei

Wie zoeken we?

 • Affiniteit met de evenementenbranche en een passie voor sales
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mindset
 • Teamspeler met sterke organisatorische vaardigheden
 • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken
 • Resultaatgericht en in staat om targets te behalen
 • Flexibiliteit om te werken tijdens evenementen buiten reguliere kantooruren

Wat bieden we?

 • Een uitdagende fulltime sales functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving binnen het Evoluon, onder de vlag van Next Nature Network
 • Mogelijkheid om ervaring op te doen in de evenementenbranche en evenementen van A tot Z te plannen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Competitief salaris

Enthousiast?
Heb jij affiniteit met de evenementenbranche en ben je klaar voor een uitdagende sales functie waarin je evenementen van A tot Z plant en klaarzet voor onze operationele teams? Kom jij ons team versterken als onze nieuwe Junior Accountmanager (M/V/X)? Dan horen we graag van je!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.