Nederlandse Dansdagen: Office Manager / Assistent Productie

De Nederlandse Dansdagen in Maastricht zoekt een Office Manager / Assistent Productie voor 0,7 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenWij zijn de Nederlandse Dansdagen, en stellen jaarlijks het erfgoed, actualiteit en toekomst van de Nederlandse dans centraal. Al meer dan 25 jaar verandert de stad Maastricht in de eerste week van oktober in een ware dansstad waar we de top van de Nederlandse dans presenteren. Theater aan het Vrijthof is hierbij ons bruisend festivalhart. Met een enthousiast en deskundig team programmeren we een groot aantal premières, innovatieve eigen producties en must-see voorstellingen van zowel opkomende choreografen als gevestigde dansgezelschappen. Van klassiek ballet tot urban dance van performance tot moderne dans tot dans voor een jong publiek. We tonen hiermee de meest belangwekkende ontwikkelingen van het rijke Nederlandse dansaanbod. Ook geven we met het festival een impuls aan de Nederlandse dans met een toonaangevend professionals programma en het ondersteunen van nieuw talent met begeleiding en prijzen.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een

Office Manager / Assistent Productie

0,7 fte

Wij zoeken een spin in het web, die de organisatie op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied gaat versterken. De office manager is een belangrijke schakel in dagelijkse gang van zaken op kantoor en vindt het leuk om een klein en bevlogen team te ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in Maastricht. De office manager legt verantwoording af aan het Hoofd Bureau.

Verantwoordelijkheden

 • Afhandelen van telefoon, post en e-mail.
 • Regelen van kantoorinkopen, -onderhoud en -apparatuur.
 • Onderhouden mappenstructuur.
 • Contactpersoon voor ICT-aangelegenheden.
 • Zorgdragen voor een representatieve uitstraling van het kantoor.
 • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen en waar gewenst afhandelen van de daaruit voortvloeiende actiepunten.
 • Ondersteuning directie: agendabeheer, afspraken en algemene ondersteuning.
 • Relatiebeheer (onderhouden CRM-systeem, vriendenadministratie).
 • Ondersteuning Hoofd Bureau.
 • Budgetbeheer officebegroting.
 • Secretariaat voeren van VSCD-jury en ND-redactie.
 • Coördineren van festivalcatering en hotelovernachtingen.
 • Overige festival gerelateerde uitvoerende taken.

Jij

 • Hebt enige secretariële/administratieve ervaring
 • Bent servicegericht, geordend en regelt de zaken graag tot in de puntjes
 • Weet van aanpakken.
 • Werkt planmatig en kan goed met drukte om gaan
 • Zorgt er graag voor dat alle zaken op kantoor efficiënt verlopen
 • Bent behulpzaam
 • Woont in (omgeving) Maastricht
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Hebt affiniteit met kunst en cultuur

Wij bieden

 • Een divers takenpakket met alle facetten van het officemanagement.
 • Een dynamische en informele werkomgeving met bevlogen collega’s.
 • De mogelijkheid om diverse dansvoorstellingen te bezoeken en de Nederlandse danswereld beter te leren kennen.
 • Aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.
 • Salariëring conform CAO Toneel en Dans, inschaling op basis van leeftijd en ervaring (schaal III).
 • Startdatum per zo spoedig mogelijk.

Reageren
Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV. Als je dit meteen doet en wij zijn enthousiast dan is de mogelijkheid dat we je gelijk uitnodigen voor een gesprek. Je kunt je sollicitatie sturen naar Claudia Laenen (hoofd marketing) claudia@nederlandsedansdagen.nl.

Informatie
Heb je vragen dan kun je altijd bellen naar het kantoor van de Nederlandse Dansdagen: 043 – 303 00 30.

Nederlandse Dansdagen hecht waarde aan inclusie en een divers samengesteld personeelsbestand. Door ruimte te bieden aan verschillende talenten en perspectieven bouwen we aan een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, beperking, leeftijd of geaardheid. We zijn benieuwd naar jou, je persoonlijke motivatie en je aanvulling op ons team.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.