Nationale Opera & Ballet: Zelfstandig Werkend Kok

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 11-06-2023Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel.

Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Zelfstandig Werkend Kok

38 uur per week

Over de functie
Nationale Opera & Ballet beschikt over een recent geheel verbouwde artiestenfoyer (bedrijfsrestaurant met 200 zitplaatsen) met een nieuw eet- en drinkconcept waarin dagelijks warme en koude maaltijden, salades, soepen, taarten en dergelijke worden bereid en geserveerd voor medewerkers en gasten. In ons horecaconcept zijn het in huis bereiden van gezonde gerechten, meer groente dan vlees, snelheid en betaalbare producten belangrijke pijlers.

Je houdt jezelf in deze functie bezig met het bereiden en produceren van koude en warme gerechten, het op voorraad houden van de mise en place, het presenteren van de gerechten, het controleren op kwaliteit en presentatie, en je draagt er zorg voor dat de gerechten volgens planning gepresenteerd worden. Ook ben je medeverantwoordelijk om voorraden bij leveranciers te bestellen en denk je met de Chef mee over nieuwe gerechten. Daarnaast draag je altijd zorg voor een opgeruimde en schone werkplek, het is dan ook belangrijk dat je kennis hebt van HACCP.

Over jou
Je hebt humor, ziet de zonnige kant van het leven en kan gas geven als dit nodig is. Je hebt al meerdere jaren ervaring als Zelfstandig Werkend Kok in restaurants of bedrijfscatering. Je wilt graag werken met verse producten en ingrediënten, en die bereiden tot een mooie maaltijd. Qua uitdaging zoek je werk op restaurantniveau, maar qua late werktijden niet (meer). In deze fase van je leven zoek je meer stabiliteit en structuur op ‘normale’ werktijden.

Wat wij bieden

 • Werken in een nieuwe keuken met moderne apparatuur, gezellige collega’s en fijne gasten.
 • Werktijden volgens een rooster dat je vier weken van tevoren ontvangt en waar je invloed op hebt.
 • Werkdagen beginnen meestal vanaf 10.00 uur, de laatste diensten duren tot maximaal 20.00 uur.
 • Per vier weken heb je tenminste een weekend vrij.
 • Een jaarcontract, met als doel een duurzame samenwerking.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.419,76 en maximaal € 3.360,52 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit bedrag is inclusief een onregelmatigheidstoeslag.
 • Per 1 juli 2023 worden de schaalsalarissen in overeenstemming met het nieuwe Cao-akkoord met € 100,- bruto verhoogd.
 • 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei.
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Een bijdrage voor een sportschoolabonnement.
 • Een bijdrage in reiskostenvergoeding.
 • Een aanvullend verzekeringspakket.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 11 juni op onze website. De vacature gaat in per 7 augustus.

Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Bas Schotsman, manager Horeca via b.schotsman@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.