Nationale Opera & Ballet: Receptiemedewerker

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Receptiemedewerker voor 30 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 11-06-2023Nationale Opera & Ballet (NO&B) is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Receptiemedewerker

30 tot 38 uur per week

Over de functie
Als Receptiemedewerker ben je het visitekaartje van NO&B. In deze functie hou je je bezig met het gastvrij ontvangen en faciliteren van medewerkers en gasten.
Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Toegangscontrole Artiesteningang en Backstage.
 • Ontvangst, registratie en afhandeling goederen en post.
 • Uitgifte en beheer van sleutels, toegangspassen en parkeerplekken.
 • Verwerken van storingsmeldingen.
 • Bediening van brandmeldinstallatie, en het coördineren en de communicatie in geval van calamiteiten.
 • Inzetbaar als onderdeel van de bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV).
 • Je werkt in een onregelmatig dienstverband met zowel ochtend-, middag-, als avonddiensten.

Over jou

 • Als Receptionist is het belangrijk om bedrijfshulpverlenging te kunnen bieden, een BHV en EHBO diploma is daarom een vereiste. Heb je (nog) geen geldig certificaat? Dan plannen we graag met jou een cursus BHV en EHBO in.
 • Je hebt daarnaast een flexibele en dienstverlenende instelling en bent stressbestendig, er gebeurt soms namelijk veel te gelijk en daarom verwachten wij dat je goed kunt schakelen en rustig kan blijven tijdens piekmomenten.
 • Gastvrijheid en veiligheid. Naast het gastvrij ontvangen van medewerkers en gasten moet je ook oog hebben voor de veiligheid en de daarbij behorende systemen.
 • Wij gebruiken diverse geautomatiseerde systemen, ervaring met het gebruiken van dit soort systemen is daarom belangrijk. Heb je wel affiniteit maar nog weinig ervaring hiermee? Dan leer je dat van ons.
 • Voor deze functie zoeken wij iemand die de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend beheerst, omdat wij binnen onze organisatie met veel internationale collega’s samenwerken.
 • Piketdiensten zijn onderdeel van de functie, dat betekent dat je binnen 30 minuten op locatie moet kunnen zijn. Je woont daarom binnen deze reisafstand.

Lijkt het je een uitdaging om een ondersteunende rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het leuk om ook in de avonden en weekenden te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen?

Wat wij bieden

 • Een jaarcontract met een onregelmatig dienstverband, met als doel een duurzame samenwerking.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €2.589,12 en maximaal €3.599,48 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit bedrag is inclusief een onregelmatigheidstoeslag.
 • Per 1 juli 2023 worden de schaalsalarissen in overeenstemming met het nieuwe cao-akkoord met €100,- bruto verhoogd.
 • 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei.
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Een bijdrage voor een sportschoolabonnement.
 • Een bijdrage in reiskostenvergoeding.
 • Een aanvullend verzekeringspakket.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 11 juni op onze website.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar James de Vries, Teamleider receptie via j.dvries@operaballet.nl, Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, Adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.