Nationale Opera & Ballet: Coördinator Tableauzaken 

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Coördinator Tableauzaken voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 11-06-2023Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken voor de artistieke staf van Het Nationale Ballet een

Coördinator Tableauzaken

16 uur per week

Over de functie
Gaat jouw hart sneller kloppen van zaken organiseren en regelen? Vind je het leuk om dansers verder te helpen met hun vragen en zoek je een afwisselende baan in een inspirerende omgeving? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken in het team van de ondersteuning van de artistieke staf van Het Nationale Ballet.

In deze rol hou je je bezig met verschillende ondersteunende en administratieve taken. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat alle verblijfsvergunningen op tijd worden aangevraagd en dat de huisvesting voor nieuwe dansers goed is geregeld. Af en toe ga je langs bij een huis om te inspecteren of het allemaal in orde is of ondersteun je bij het regelen van een klusjesman om iets te laten maken. Verder help je nieuwe collega’s op weg om zich in Nederland te vestigen, dat betekent dat je contact hebt met de gemeente, de bank en de zorgverzekeraar om dat goed te regelen. Ook krijgen wij geregeld auditieaanvragen binnen en moeten deze worden beantwoord en bied je ondersteuning bij het organiseren van de audities die Het Nationale Ballet soms houdt. Al met al ben jij iemand die graag zaken organiseert, regelt en het overzicht bewaakt.

Omdat we het belangrijk vinden dat er op de doordeweekse dagen iemand aanwezig is om de vragen te beantwoorden zoeken we iemand die 4 halve dagen per week beschikbaar is.

Over jou
Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Heb je al enige jaren ervaring in een administratieve ondersteunende functie en affiniteit met ballet? Vind je het leuk om met veel partijen contact te hebben en krijg je energie van zaken goed regelen en op orde brengen? Omdat er binnen onze organisatie veel internationale medewerkers werken kan je je ook goed uitdrukken in het Engels. We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen.

Wat wij bieden:

  • Een jaarcontract met intentie tot verlenging;
  • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €2.293 en maximaal €2.995 per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • De cao Toneel & Dans is van toepassing en kent 37 verlofdagen op fulltime basis. Voor wat betreft de vakantieperiodes volg je zoveel mogelijk de collectieve vakanties van de dansers;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet;
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • Een bijdrage voor een sportschoolabonnement;
  • Een bijdrage in reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 12 juni 2023 via onderstaande sollicitatiebutton,

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Heleen ten Heggeler via h.theggeler@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.