Muziekgebouw aan ’t IJ en BIMHUIS: Stagiaires

Muziekgebouw aan ’t IJ en BIMHUIS in Amsterdam zoeken twee Stagiaires voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 01-07-2023Muziekgebouw aan ’t IJ is een open en gastvrij podium in Amsterdam voor hedendaagse muziek (klassiek, elektronisch, jazz en world). Met onze avontuurlijke programmering willen we voorop lopen en spraakmakend zijn. Muziek verbindt. Het is dan ook ons doel om zoveel mogelijk mensen zich thuis te laten voelen in het Muziekgebouw en zo een schakel te zijn tussen verschillende generaties makers en publiek.

Voor de afdelingen Educatie & Jeugd en Marketing & Communicatie zoeken we twee

Stagiaires

24 tot 36 uur per week

De stagiair Educatie zal assisteren bij de productie van educatieparcoursen, school- en familieconcerten in zowel het Muziekgebouw als het BIMHUIS, helpt met het schrijven van lesmateriaal, onderhoudt de contacten met de scholen in het PO/VO en helpt met de organisatie en begeleiding van de SoundLAB workshops binnen het buiten het Muziekgebouw.

De stagiair Marketing & Communicatie zal meedenken en -werken aan de opzet en uitvoering van de promotiecampagnes en acties rondom de concerten. Denk hierbij aan persmailing versturen, social media posts maken, nieuwsbrieven maken, monitoren van free publicity, drukwerk verspreiden, data-analyse en concertprogramma’s invoeren etc. Een meewerkstage waar je volwaardig deel uitmaakt van het marketingteam.

Voor beide stageplekken geldt: Je krijgt een prima stagevergoeding, toegang tot al onze concerten en je werkt op een prachtige locatie in Amsterdam aan ’t IJ in een creatieve omgeving met leuke collega’s die allemaal een warm hart hebben voor muziek en podiumkunst. Muziek verbindt, en dat voel je in het Muziekgebouw!

Als je interesse hebt in één van deze stageplekken, die beide vanaf 1 september 2023 starten, kijk dan bij de vacatures op onze website www.muziekgebouw.nl en stuur je cv en motivatie op naar sollicitatie@muziekgebouw.nl vóór 1 juli 2023.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.