Museumnacht Amsterdam: Allround Stagiair(e)

Museumnacht Amsterdam in Amsterdam zoekt een Allround Stagiair(e) voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 23-06-2023N8 l Stichting Museumnacht Amsterdam organiseert iedere eerste zaterdag van november de Museumnacht Amsterdam. Tijdens dit nachtelijke evenement openen meer dan 50 Amsterdamse musea en culturele instellingen hun deuren met een unieke programma, speciaal voor een jong publiek. Stichting N8 omschrijft zichzelf als een laboratorium voor jongerenmarketing en streeft ernaar jongeren te verbinden aan de musea van hun stad. Hierbij richt de stichting zich op zoveel mogelijk – en het liefst alle –  jongerengroepen in Amsterdam.

Het team van Stichting Museumnacht Amsterdam zoekt een Allround Stagiair(e) die per augustus onderdeel uitmaakt van het team.

Allround Stagiair(e) (m/v/x)

32 uur per week

Werkzaamheden
Als Stagiair(e) bij Museumnacht Amsterdam draai je mee in een klein team en leer je al doende over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een grootschalig cultureel evenement. Je staat de medewerkers bij in hun werkzaamheden van marketing, productie, coördinatie, programmering en distributie. Samen met het team en jouw begeleider geven we vorm aan de stage zodat deze binnen jouw opleiding valt. Je ondersteunt in het coördineren van projecten met de deelnemende musea, maar bent ook betrokken bij het contact met culturele en commerciële partijen. Je bent in staat jouw eigen planningen te bewaken, en draagt verantwoording af voor eigen projecten rondom distributie, logistiek, verslaglegging en evenementenorganisatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor officemanagement en vind je het leuk om ideeën te initiëren om een nieuw en jong publiek kennis te laten maken met Museumnacht Amsterdam.

Periode en duur
Het betreft een meewerkstage met een start per midden/eind augustus en loopt tot minimaal 10 november. Het uitgangspunt van de stage is 32 uur per week. De exacte beginperiode en de totale duur zijn bespreekbaar.

Wij zoeken iemand die

 • Weet wat er leeft in cultureel divers Amsterdam, en affiniteit heeft met diverse jongerenculturen.
 • Minimaal een MBO, Associate Degree, HBO of WO opleiding volgt (of heeft afgerond).
 • Kan ondersteunen bij de algemene marketing en communicatie-zaken.
 • Digitale vaardigheden en affiniteit met social media heeft.
 • Een echte teamspeler is, maar ook goed zelfstandig kan werken.
 • Overzicht, planning- en organisatietalent heeft.
 • Gemakkelijk schakelt met verschillende partijen.
 • Creatief kan meedenken over nieuwe projecten.
 • Woonachtig is in groot Amsterdam.
 • Een beetje lef heeft, en niet bang is om fouten te maken.

Wij bieden jou

 • Een afwisselende en leerzame stageplek met ruimte voor eigen initiatieven.
 • Een plek in een open en jong projectteam bestaande uit de Manager van de stichting, twee Projectmanagers en twee Stagiaires.
 • Een breed netwerk van musea, culturele instellingen en culturele partners.
 • Veel begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing en eventmanagement.
 • Een stagevergoeding van € 300,00 euro per maand.
 • De kans om mee te draaien in de productie van het grootste culturele evenement van de stad!

Solliciteren
Mail een korte motivatie (maximaal een A4, korter mag) en CV voor 23 juni 2023 naar Havanna Bundel op hr@n8.nl. Jouw motivatie mag in de vorm van een brief of in een andere vorm als jij daarin het beste tot je recht komt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.