Morssinkhof Terra Theaterproducties: Productieleider Theater

Amélie de Musical - Morssinkhof Terra Theaterproducties

Morssinkhof Terra Theaterproducties in Amsterdam zoekt een Productieleider Theater voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 12-06-2023Morssinkhof Terra Theaterproducties is een in Amsterdam gevestigde producent van familievoorstellingen en musicals voor grote theaterzalen, die te zien zijn in Nederland, Vlaanderen, de Verenigde Staten, China en Australië. Wij zijn onder andere bekend van de producties Amélie de Musical, Brugklas de Musical, Peter Pan, Rapunzel, Jungleboek, Disney Winnie de Poeh en Pride & Prejudice de Musical.

Productieleider Theater

32 tot 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een productieleider theater (aanvulling huidige team), die vier of vijf dagen per week de productionele verantwoordelijkheid op zich kan nemen voor een deel van onze producties. Iemand die gedreven, ervaren en enthousiast is, kennis heeft van de Nederlandse theatersector, leidinggevende capaciteiten heeft, sterke financiële inzichten en geen 9-tot-5 mentaliteit heeft.

De werkzaamheden van de productieleider theater bestaan onder andere uit het vertalen van de creatieve wensen van onze makers naar een realistisch plan binnen het beschikbare budget en tijdskader, het productioneel aansturen van alles rondom het realiseren van onze producties, het aansturen van assistenten op kantoor, het aanspreekpunt zijn voor cast en crew, het vanaf kantoor begeleiding en sturing geven aan onze tournees, het bijhouden van budgetten en het tijdens montages en premières actief aansturen van onze producties in de theaters.

Profiel

 • Minimaal enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
 • HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Punctueel, energiek, stressbestendig, proactief en goede communicatieve
  vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Vier of dagen dagen per week beschikbaar en binnenkort kunnen starten.
 • Affiniteit met musical en/of jeugdtheater.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam of bereid om te verhuizen.

Geboden

 • Een jaarcontract met optie tot verlenging naar uiteindelijk vaste dienst.
 • Salariëring op basis van deze functie, leeftijd en ervaring.
 • Aanvullende regelingen: leaseregeling personenauto, lunchregeling, laptop en telefoon van het bedrijf.
 • Een inspirerende werkomgeving in een monumentaal pand midden in Amsterdam.
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan per jaar meer dan 50.000 jonge bezoekers die in het theater de middag of avond van hun leven hebben.

Geïnteresseerd?
Om in aanmerking te komen voor deze functie ontvangen we graag uiterlijk op maandag 12 juni 2023 jouw motivatiebrief en CV via info@morssinkhofterra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-6197594.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.