MIMIK: Marketing Medewerker

MIMIK in Deventer zoekt een Marketing Medewerker voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-06-2023Wij zijn MIMIK. Dé culturele hotspot van Deventer. We houden van aanpakken, zijn ambitieus, en willen de wereld een beetje mooier maken. Onze deur staat altijd open. Voor iedereen. Aandacht en lef zijn onze belangrijkste kernwaarden, we zijn energiek en willen anderen inspireren.

Ben jij een culturele marketeer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mooi, want wij zoeken een:

Marketing Medewerker

24 tot 36 uur per week

Wie zoeken wij
Je bent verantwoordelijk voor de promotie van onze specials zoals Film op de Brink en Het Poëziefestival. Je pakt de marketing op van ons horecaconcept en weet bezoekers enthousiast te krijgen voor onze evenementen.

Natuurlijk houd je trends in de gaten, weet je ons regelmatig te verrassen met bizarre ideeën en ben je niet bang je mening te geven.

Wil je meer? Meer uren, meer variatie? Dat kan. Er ligt ook nog een mooie uitdaging bij onze collega-organisatie De Deventer Schouwburg. Ook weer marketing, projecten en promotie van culturele & maatschappelijke projecten.

Jij de ideeën, de creativiteit en een gezonde dosis lef, wij:

  • Eindejaarsuitkering en salaris volgens de CAO Nederlandse Podia;
  • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
  • Pensioenopbouw die voor meer dan de helft door werkgever wordt betaald;
  • Onbeperkt gratis naar de film en theatervoorstellingen;
  • Veel afwisseling in je baan met volop ruimte voor eigen ideeën, je eigen ontwikkeling en groei;
  • De mogelijkheid om thuis te werken;
  • Fijne teamactiviteiten, lunches en borrels

Tot snel?
Dus … heb je 1-3 jaar werkervaring, een relevante opleiding afgerond (of net niet), ben je dol op film, theater en evenementen? Mail dan voor 8 juni naar lydia@mimik.nl, en solliciteer naar een baan bij de leukste en meest inspirerende werkplek van Deventer.

Voor ons vanzelfsprekend, maar toch goed om te benadrukken:
MIMIK en Deventer Schouwburg onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en willen als organisaties zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.