Kunstmin: Hospitality Manager

Kunstmin in Dordrecht zoekt een Hospitality Manager voor 0,6 tot 1,0 fte  | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 12-06-2023Voor, door & met jou

Word onderdeel van Kunstmin, het bruisende theater in Dordrecht! Met een gastvrije en ondernemende geest, werkt ons energieke team samen met kunstenaars en partners om talloze voorstellingen, concerten en evenementen te organiseren.

Vanuit onze prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, in het historische centrum van Dordrecht, zijn we trots om een van de belangrijkste culturele podia in de regio te zijn.

Op dit uitdagende werkterrein kun je schitteren in de klassieke en eigentijdse Schouwburg, met de Grote Zaal, Kleine Zaal en levendige foyers. Bovendien beheren we het industriële Energiehuis, waar je toegang hebt tot twee vlakkevloerzalen (Machine 3 en Ketel 1), een inspirerende studio en meerdere vergaderruimtes. Kom en laat je passie voor theater stralen bij Kunstmin!

Ben jij klaar om als Hospitality Manager de avonden bij Kunstmin tot een onvergetelijke ervaring te maken voor onze bezoekers? Word onderdeel van ons team en wees de bedrijfsleider van de avond!

Hospitality Manager

0,6 tot 1,0 fte

Als Hospitality Manager ben je verantwoordelijk voor de totale operatie tijdens onze voorstellingen en evenementen. Van het plannen en ontvangen van artiesten en gasten tot het aansturen en motiveren van ons Horecateam en de publieksbegeleiders. Jouw doel? Een ultieme gastvrijheidsbeleving met een commerciële focus!

Wij zoeken iemand met een commerciële drive, de vaardigheid om anderen aan te sturen en prestaties te leveren onder druk. Je bent proactief, verantwoordelijk en behoudt altijd het overzicht. En het allerbelangrijkste? FUN! We willen positiviteit en enthousiasme uitstralen!

Je werkt nauw samen met de andere Hospitality Managers, de medewerkers Events en je zorgt voor inspiratie en ontwikkeling van ons horecateam. Naast jouw rol tijdens voorstellingen en evenementen, heeft elke Hospitality Manager ook een eigen verantwoordelijkheid binnen het team, denk hier aan taken zoals bijvoorbeeld roostering, coördinatie van publieksbegeleiders, bestellingen en/of het controleren van veiligheidsrichtlijnen.

Flexibiliteit is belangrijk, aangezien werktijden ook in de avonden en weekenden vallen. Je bent in het bezit van diploma’s Sociale Hygiëne en BHV, of bereid deze te behalen.

Kom bij ons werken in een dynamische omgeving waarin we hard werken, elkaar scherp houden en slim samenwerken. Ontwikkel jezelf binnen een breed vakgebied en maak deel uit van een enthousiast team! We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform cao Nederlandse Podia (afhankelijk van jouw kennis, ervaring en talenten). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is.

Solliciteer nu door je cv en motivatiebrief voor 12 juni 2023 te sturen naar vacature@kunstmin.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op via 078 – 639 79 79 (algemeen). Laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.