Kunstbende Utrecht: Project-assistent

Kunstbende Utrecht in Utrecht zoekt een Project-assistent voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 16-06-2023Kunstbende – opgericht in 1991 – is het grootste creatieve platform voor jongeren van 13 t/m 18 jaar in Nederland. Kunstbende is dé plek waar jonge makers elkaar ontmoeten. Jaarlijks leren duizenden jongeren bij Kunstbende nieuwe skills op het gebied van Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. In elke provincie is een Kunstbende-organisatie actief die workshops, coaching, memberevents en een jaarlijks terugkerende wedstrijd (de voorronde) organiseert. De winnaars van de voorronde stromen door naar de landelijke finale waar ze kans maken op een optreden op een mainstage, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam. Vele bekende artiesten deden mee aan Kunstbende; van Martin Garrix tot Kenzo Alvares en van Stefano Keijzers tot Karsu.

Om het regionale ontwikkelingstraject in Utrecht uit te zetten in de verschillende gemeenten is Kunstbende Utrecht per 1 september op zoek naar een project-assistent, ter ondersteuning van de projectleider.

Project-assistent

0,4 fte

Omschrijving functie
Als project-assistent bij Kunstbende Utrecht ondersteun je bij de organisatie van het regionale traject in de provincie Utrecht.

 • Je bent betrokken bij de werving in de regio Utrecht waaronder het bezoeken van scholen- en culturele organisaties;
 • Je zoekt aansluiting bij relevante organisaties en evenementen in de regio;
 • In samenwerking met partners zet je het Kunstbende-traject uit in de regio;
 • Je organiseert workshops, try-outs en coaching in de regio;
 • Je levert een bijdrage aan de organisatie van de voorronde.

Wij zoeken iemand die:

 • Affiniteit heeft met Kunst en Cultuur en amateur podiumkunsten;
 • Aansluiting vindt bij jongeren van 13 t/m 18 jaar;
 • Goed is in organisatie, planning en timemanagement;
 • Communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een zelfstandige, zorgvuldige en flexibele werkhouding heeft en stressbestendig is;
 • Past binnen onze jonge en dynamische werkomgeving;
 • Woonachtig is in de provincie Utrecht.

Wij bieden
Een zeer afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving van 16 uur per week, met ingang van september 2023. Salaris conform CAO kunsteducatie schaal 7. Het betreft een tijdelijke aanstelling of overeenkomst van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Kunstbende regio Utrecht voert een personeelsbeleid waarin (culturele) diversiteit een speerpunt is.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan vóór 16 juni je motivatie en CV naar bestuurkunstbendeutrecht@gmail.com. Indien je nog vragen hebt dan kan je contact opnemen met de voorzitter van het bestuur: Margriet van Kraats 06-22951277.

Je ontvangt in de week van 19 juni bericht indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek in de week van 26 juni.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.