Kunstbende: Stagiair(e)

Kunstbende in Amsterdam zoekt Stagiair(e)s voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 01-07-2023Kunstbende is de grootste creatieve community voor jonge makers van 13 t/m 19 jaar oud uit heel Nederland. In deze online én offline community kan iedere jongere eruit halen wie erin zit in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Dit doen we door middel van het organiseren van verschillende activiteiten, coaching en de wedstrijd.

Stagiair(e)

gemiddeld voor 32 uur per week vanaf september 2023

Talentontwikkeling: Je bent (mede)verantwoordelijk voor de productie van de masterclasses voor alle regionale winnaars, de randprogrammering tijdens de finale en de begeleiding van de winnaars van 2023 in de richting van de mainstages.

Social Media & Beeldredactie: Je bent (mede)verantwoordelijk voor de promotie van de voorrondes en finale van Kunstbende via de website, social media (Instagram en Tiktok). Daarnaast maak je content voor social media.

Wedstrijd & Productie: Je ondersteunt in de productie van de finale en bent het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemers, verzorgt de communicatie met de finalisten. Daarnaast werft en coördineer je de vrijwilligers.

Partners & Jongerenpanel: Je onderhoudt contact met partners van Kunstbende en werft jongeren voor het nieuw op te zetten jongerenpanel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de binding van deze jongeren.

Uitgebreidere teksten per vacature vind je hier: kunstbende.nl/vacatures.

Wie zoeken wij?
Ben jij student (mbo/hbo):

  • Met een creatieve geest;
  • Die houdt van organiseren/produceren;
  • Graag met/voor jongeren werkt;
  • Die communicatief is en het leuk vindt in contact te zijn met veel verschillende mensen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende stage binnen een team met een informele werksfeer op ons kantoor in de Q-Factory in Amsterdam. Er is een stagevergoeding beschikbaar van € 200,- netto per maand bij een stage van 32 uur per week.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Stuur je motivatie voor 1 juli (per mail/video/podcast/hoe jij zelf wil) naar hallo@kunstbende.nl met in de onderwerpregel de vacature waarop je wilt reageren.

Iedereen is welkom bij Kunstbende en krijgt een gelijke kans. Kunstbende streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.