Klooster Woerden: Docent Piano

Het Klooster Woerden in Woerden zoekt een Docent Piano voor 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 31-05-2023Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met het uitgebreide cursus- en lesaanbod in muziek, dans, theater en digital arts bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties. Daarnaast verzorgt Het Klooster kunsteducatieve trajecten op scholen.

Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan.

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt wegens vertrek van de huidige docent per 21 augustus 2023 een

Docent Piano

10 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren Nederlands sprekende pianodocent (met afgeronde conservatoriumopleiding en affiniteit met zowel klassiek als lichte muziek repertoire) die ons team wil komen versterken en verder wil meebouwen aan onze pianosectie.

Honorering conform de CAO Kunsteducatie. (in dienstverband of op zzp-basis)

Werkzaamheden

  • Verzorgen van pianolessen (individueel en duo’s) in Het Klooster in Woerden, lesdag op de woensdag en vrijdag, circa 10 uur per week in de middag / avond. Solliciteren op een gedeelte van de vacature is mogelijk.
  • Verzorgen van workshops en korte cursussen, onder andere in het primair onderwijs.
  • Ontplooien van nieuwe initiatieven binnen onze pianosectie.

Solliciteren
Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 31 mei 2023 mailen aan Angélique Heemsbergen, coördinator muziek bij Het Klooster: angelique.heemsbergen@kloosterwoerden.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 8 juni 2023.

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0348-423066.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.