Kik Productions: Financieel Administratief Medewerker

Kik Productions in Utrecht zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 18-06-2023Impresariaat Kik Productions bevindt zich in hartje Utrecht. Wij vertegenwoordigen diverse cabaretiers, comedians, muzikanten, acteurs en journalisten. Ons kleine, informele bureau faciliteert hen; wij boeken, produceren, managen, marketen, factureren, assisteren, informeren en leven met hen mee.

Kik Productions zoek per direct een

Financieel Administratief Medewerker

24-32 uur per week

Ben jij dol op cijfers?
Is administratie your middle name?
Word jij ook enthousiast van de mogelijkheden van Excel?
Noemen ze jou ook vaak pietje-precies?
En gaat jouw hart sneller kloppen van theater?

Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

De functie
Als financieel administratief medewerker ben je een spil in de organisatie. Jij bent de financiële vraagbaak voor onze artiesten, hun boekhouders en managers, en de theaters. Onder meer borderellen, facturen, auteursrechten en provisie behoren tot jouw domein. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je functie uit te breiden met aanverwante taken, gebaseerd op jouw interesse, ervaring en ambitie.

De functie is per direct beschikbaar, startdatum in overleg.

Wat vragen wij van je?
Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau en/of relevante werkervaring in financiële administratie. Excel is jouw habitat. Daarnaast kun je goed overweg met Office en gebruikelijke programma’s.

Je bent flexibel, servicegericht en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

NB. Voldoe je niet aan alle criteria, maar ben je wel enthousiast over de functie – omdat je leergierig en nauwkeurig bent, en affiniteit met theater en cijfers hebt – ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.

Wat bieden wij je?
Naast een salaris gebaseerd op de functie, je leeftijd en ervaring, bieden we je fijn en uitdagend werk. In ons team staan wij voor elkaar klaar. Ons bureau bevindt zich in de levendige, historische binnenstad van Utrecht. Wij werken je op kantoor in, daarna is hybride werken in overleg mogelijk, maar niet per se noodzakelijk. Onze fantastische artiesten maken prachtige voorstellingen en concerten die je vrij kunt bezoeken. Kortom: wij hebben de perfecte baan voor je.

Hebben we je interesse gewekt?
Dan horen we dat graag. Mail je motivatiebrief en cv uiterlijk op zondag 18 juni 2023 naar info@kikproductions.nl, ten name van Hans Kik.

Wil je eerst meer over ons en de functie weten? Bel dan naar 030-2313416 en vraag naar Mandy Heidstra.

We hopen je binnenkort uit te kunnen nodigen voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.