Huis van Puck: Vrijwilliger

Huis van Puck in Arnhem zoekt een Vrijwilliger voor minimaal 8 uur per maand | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenHuis van Puck is hét centrum voor podiumkunsten in Gelderland. Wij verhuren een theaterzaal, café en repetitieruimtes, organiseren voorstellingen en evenementen en bieden cursussen aan. Ook kun je bij ons de driejarige opleiding Theaterregisseur volgen. Bij Huis van Puck krijgt iedereen met een passie voor podiumkunsten de ruimte zijn talent te ontplooien en een mooie tijd te beleven.

Vrijwilliger

minimaal 8 uur per maand

Ben je gek op podiumkunsten en lijkt het je leuk heel veel nieuwe mensen te ontmoeten? Als vrijwilliger bij Huis van Puck verricht je diverse werkzaamheden in een gezellige, culturele omgeving!

Jouw werkzaamheden
Als vrijwilliger ontvang je artiesten en publiek, sta je achter de bar en/of beheer je de kassa. Op de avonden dat er een voorstelling plaatsvindt, ben jij hét visitekaartje van Huis van Puck. Horeca-ervaring is een pre, maar dit hoeft echt geen cv van 3 kantjes te zijn. Je werkt samen in een prettig team waarin je rustig wordt ingewerkt. Je draait minimaal twee diensten per maand en bent aanwezig bij de vrijwilligersvergadering.

Wat doen wij voor jou
Een aantal keer per jaar organiseren wij een leuke, vrijblijvende activiteit voor het vrijwilligersteam. Ook ontvang je een passende vrijwilligersvergoeding.

Ben jij…

  • iemand waar wij op kunnen bouwen
  • stressbestendig
  • 18+
  • woonachtig in omgeving Arnhem

Dan zoeken we jou! Voor vragen over de vrijwilligersfunctie kun je contact opnemen met Gilbert Berkers, coördinator vrijwilligers: gilbert.berkers@huisvanpuck.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.