Hoftheater Den Haag: Docenten

Hoftheater Den Haag in Den Haag zoekt Docenten voor een wisselend aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-07-2023Wij zijn een nieuwe organisatie in Den Haag en gaan vanaf September volop van start! Hoftheater Den Haag wordt dé organisatie waar iedereen zijn of haar talenten kan ontdekken en ontwikkelen. We houden kantoor in het culturele hARTje van Den Haag: het Koorenhuis aan de Prinsegracht. Hier vinden ook onze lessen plaats! Leuk als je bij het team wilt komen!

Wij zoeken Haagse docenten vol Lef, Inspiratie, fantasie én Energie!

Docenten

Theater, zang en/of dans
Een wisselend aantal uren per week

Woon je in de Haagse regio? Ben je geschoold als docent in theater, zang en/of dans? Zin om te pionieren? Spreek je goed Nederlands? Heb jij lef, inspiratie, fantasie én energie te geven? Hoftheater Den Haag start in september met theaterlessen en -projecten voor kinderen, jongeren én volwassenen. Daarnaast starten we Het Hoftheaterkoor (6-14 & 16-99 jaar). We zoeken vrolijke docenten die het vak serieus willen overbrengen en geen specifieke voorkeur hebben voor leeftijd.

We bieden je als zzp-er een mooie ervaring, ruimte voor ontwikkeling en grote eigen verantwoordelijkheid. Je hoeft niet elke week op dezelfde tijden op te draven (tenzij je dat graag doet) want we snappen het dat je ook in de praktijk werkt en af en toe een schnabbel hebt of iets anders.

Naast vaste lessen gaan we ook workshops en ander maatwerk voor organisaties ontwikkelen dus in het komende jaar zullen de werkzaamheden toenemen!

Solliciteren
Mail je cv en motivatie naar hoftheaterdenhaag@gmail.com.

Meer info?
Bel met Quinten-Faust Rijnja op 06-23299274.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.