Garage TDI: Marketeer

Garage TDI in Assen zoekt een Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-06-2023Garage TDI, Jeugdtheater Drenthe, is een werkplaats voor verbeelding. Het is een plek waar alle expertise op het gebied van jeugdtheater en -dans in huis is. Garage TDI maakt voorstellingen voor jeugd tussen 2 en 21 jaar en voor families. Gedurende het jaar spelen we door het hele land ruim 400 voorstellingen per jaar, organiseren we meer dan 1.500 theateractiviteiten op scholen en vieren we ieder jaar de kracht van verbeelding met (inter)nationaal jeugdtheaterfestival Art of Wonder. Daarnaast heeft Garage TDI een theatervooropleiding en zes jeugdtheaterscholen. Ieder jaar stromen er meerdere jongeren vanuit de vooropleiding door naar de diverse theateropleidingen in het land. Jaarlijks bereikt het gezelschap 85.000 kinderen, jongeren, ouders en grootouders. Vanuit Assen opereert het gezelschap in heel Drenthe en daarbuiten, zowel op scholen als in podia en op locatie, zowel in steden als dorpen.

Garage TDI is naast haar landelijke bereik diepgeworteld in de regio. Dit vertaalt zich in een sterke binding met publiek, regionale samenwerkingspartners (zowel in als buiten het culturele domein) en overheden. In 2018 schreven algemeen directeur Remco van Zandvoort en artistiek leider Frederieke Vermeulen de artistieke visie genaamd ‘Wortels en Vleugels’. Garage TDI haalt verhalen op uit de regio en vertaalt deze naar theatrale producties, waardoor ze een breed publiek aanspreken, nationaal en soms zelfs internationaal.

Garage TDI is gehuisvest in een voormalig autobedrijf in Assen. Deze garage is omgebouwd tot een theaterwerkplaats met studio’s, een eigen theaterzaal, showroom voor ontvangst van publiek, een decorwerkplaats en diverse kantoren. Garage TDI heeft een dynamisch team van zeven vaste medewerkers en werkt daarnaast per project met verschillende freelancers. Voor de PR campagnes werkt Garage TDI samen met G2K Creative Agency. Het gezelschap wordt structureel ondersteund door de provincie Drenthe, de gemeente Assen het Fonds Cultuurparticipatie (Talentontwikkeling) en het Fonds Podiumkunsten (Festivals).

Garage TDI zoekt een

Marketeer

32 uur per week

Per 1 juli 2023 is Garage TDI Jeugdtheater Drenthe op zoek naar een nieuwe PR en Marketing medewerker (0,8 fte), die ons team komt versterken.

Jouw profiel

 • Je hebt relevante ervaring in marketing & communicatie.
 • Je bent secuur en stressbestendig.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar (werkdagen kunnen in overleg).
 • Je schrijft vlot en foutloos Nederlands.
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent betrouwbaar;.
 • Je kan goed prioriteiten stellen en details van grote lijnen onderscheiden.
 • Je bent creatief en hebt organisatietalent.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het veld.
 • Ervaring in de culturele/podiumkunstensector is een pre maar geen must.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je dat we jou zeker moeten hebben? Dan nodigen we je ook van harte uit te reageren.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Beheren van budgetten en planningen en het briefen en begeleiden van externen (fotografen, filmers, vormgevers, contentmakers).
 • Schrijven van teksten voor drukwerk, website en de nieuwsbrief.
 • Persbenadering zowel regionaal als landelijk.
 • Doorontwikkeling en redactie website.
 • Het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van campagnes voor voorstellingen, zowel van de Vooropleiding en het Gezelschap als van het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Art of Wonder.
 • In samenwerking met de afdeling Educatie werken aan het promoten van educatie activiteiten en randprogrammering rondom schoolvoorstellingen.
 • Ontwikkelen en produceren van content voor de website en sociale media in tekst en beeld.

Wij bieden
Een contract voor 32 uur per week. Precieze aanvang kan in overleg. Je komt terecht in een klein hecht team waar de lijntjes kort zijn. Salariëring is conform de CAO voor Toneel en Dans. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Hanna van der Leest via hanna@garagetdi.nl of 0592 795412. Heb je vragen over het gezelschap dan kun je contact opnemen met Remco van Zandvoort, remco@garagetdi.nl of 0592 795412.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor dinsdag 6 juni 2023 je CV met motivatie ter attentie van Remco van Zandvoort naar info@garagetdi.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.