Fontys Hogeschool voor de Kunsten: Docent Muziektheorie en Gehoortraining

Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg zoekt een Docent Muziektheorie en Gehoortraining voor 6 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 13-06-2023De uitdagingen van onze maatschappij? Die worden met de dag complexer. De antwoorden beginnen bij Fontys. Met het talent en de kennis die jij ontwikkelt of ondersteunt. Dit maakt jou vandaag van betekenis voor morgen. Zorgen dat anderen boven zichzelf uitstijgen, dat kan alleen als je ook zelf blijft groeien. Als je over grenzen heen kijkt. Overstijg je specialisme en maak verbinding. Ontdek het verschil tussen samen werken en samenwerken. Zij aan zij creëren we een wereld om van te houden. Studenten, medewerkers en het werkveld; één gemeenschap waarin we samen leren in, van én met de praktijk. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Heel Fontys werkt aan impact.

Maak kennis met ons team
Het docententeam van Rockacademie heeft affiniteit met popmuziek in de volle breedte. De teamleden zijn, zonder uitzondering, allen als professional actief in de popsector. Ervaring met het coachen van jongvolwassenen is een pre, evenals het werken in een digitale leeromgeving.

Kom jij ons creatieve team versterken?

Docent Muziektheorie en Gehoortraining

6 tot 12 uur per week

Rockacademie verwelkomt ieder jaar een nieuw cohort bassisten, drummers, gitaristen, keyboardspelers, vocalisten, rappers, songwriters en musicproducers die gemotiveerd zijn om zich als muziekprofessional te ontwikkelen. Het op professioneel niveau kunnen communiceren is in onze visie een belangrijk aspect van de opleiding. Muziektheorie en gehoortraining maken samen onderdeel uit van het vak Communicatie en Analyse (kortweg CA). Het materiaal dat behandeld wordt is uitdagend, actueel en relevant voor de studenten: het sluit aan bij hun belevingswereld en hun achtergrond.

Waarom werken bij Fontys?
Werken bij Fontys is werken voor de maatschappij. For society. Vraag tien medewerkers, studenten of partners om de identiteit van Fontys te omschrijven, en negen van de tien keer noemen ze deze drie:

  • De brede expertise
  • De persoonlijke benadering
  • En de dynamische community die al die duizenden studenten en medewerkers met elkaar vormen.

Je komt terecht in een team van betrokken collega’s. De werksfeer is dynamisch, gezellig en informeel. Onze gebouwen inspireren je. Neem de vrijheid en ruimte om bij te dragen aan onze organisatie én aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Kies uit een uitgebreid aanbod aan diensten voor een gezonde en actieve levenswijze (‘Fontys Vitaal’).

Vanzelfsprekend mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Daarnaast hebben we een flexibele werktijden- en verlofregeling.

Zo werk jij aan impact
Rockacademie is meer dan een opleiding: het is een dynamische plek waar studenten, docenten, alumni en de gehele popsector samen bouwen aan een interdisciplinair muzikaal netwerk. Studenten krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen op het gebied van educatie, technologie en de zakelijke kant van de beroepspraktijk. In de Skills Community ontwikkelen ze vaardigheden op hun instrument en werken ze samen in bands of acts Creativiteit en authenticiteit staan hoog op de agenda. We leiden muzikanten op tot ondernemende professionals die de popsector mede gaan bepalen.

Jouw kwaliteiten inzetten >for society?
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.

Handig om te weten
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem voor inhoudelijke vragen gerust contact op met Paul Verschuur (Docent), 06-12902354 (bereikbaar maandag tot en met donderdag 10.00 tot en met 17.00 uur). En verder fijn om te weten:

  • Wacht niet te lang, deze vacature sluit op: 13 juni 2023.
  • Je richt jouw sollicitatie aan: Hans van den Hurk (studieleider).
  • De gesprekken vinden plaats op 21 juni 2023.
  • Zijn we beiden positief? Startdatum is 28 augustus 2023.
  • Met ingang van 1 januari 2023 is binnen Fontys een verplicht toetsmoment ingevoerd voor iedereen die binnen Fontys werkzaamheden gaat verrichten, in de vorm van een VOG.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.